Νίκος Κουρής: Είναι συγκλονιστική η ιστορία της Φώφης Γεννηματά και μεγάλο παράδειγμα για όλους μας
Showbiz

Νίκος Κουρής: Είναι συγκλονιστική η ιστορία της Φώφης Γεννηματά και μεγάλο παράδειγμα για όλους μας

Ο Νίκος Κουρής εκτός από το ρόλο του Ζάχου στις Άγριες μέλισσες, παρουσιάζει και το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1, Δες και βρες.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πόσο πολύ το απολαμβάνει, ενώ σχολίασε το θέμα που αντιμετωπίζει με τον διαβήτη.

Παράλληλα σας βλέπουμε και στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1, «Δες και βρες», το οποίο μάλλον απολαμβάνετε πολύ.

«Ναι, δεν το συζητάω. Το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα, είναι η ψυχοθεραπεία μου. Είναι πάρα πολύ ωραίο να υπάρχει μια τέτοια εκπομπή στην τηλεόραση και να μην είναι βαρετή. Το πρώτο μου μέλημα είναι να μην είναι βαρετή η γνώση. Αυτό το παιχνίδι έχει κάτι μοναδικό, έχει ιστορίες. Κι είναι σημαντικό να ακούς μια ιστορία για τον Σεφέρη ή την Κική Δημουλά και να είναι ενδιαφέρουσα. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα και είμαι πάρα πολύ περήφανος που έχουν ακουστεί και 30 ποιήματα Ελλήνων ποιητών στην τηλεόραση».

- Παρόλο που δεν μας έχετε συνηθίσει να αναφέρεστε σε προσωπικά θέματα, πρόσφατα μιλήσατε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον διαβήτη. Το κάνατε αυτό για να περάσετε κάποιο μήνυμα;

«Νομίζω ότι έχω αλλάξει πολύ προς αυτό. Είμαι πολύ πιο ανοιχτός, στο βαθμό βέβαια που δεν μιλάω για κουτσομπολιά. Δεν μου αρέσει καθόλου το κουτσομπολιό, να κουτσομπολεύω το πρόβλημά μου και να μην το αντιμετωπίζω. Το πρόβλημα πρέπει να το κοιτάξεις καταρχήν, να το αναγνωρίσεις, για να δεις τι θα κάνεις. Από εκεί και πέρα, σταματά το κουτσομπολιό κι αρχίζει η αντιμετώπιση του θέματος. Οπότε τώρα μιλάω ανοιχτά για τον διαβήτη, γιατί βοηθάω πάρα πολύ κόσμο κι αυτό με έχει συγκινήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορώ να το κάνω. Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό να μην παραιτηθείς από τη ζωή, όταν έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα. Σας θυμίζω και τη Φώφη Γεννηματά. Όλη η Ελλάδα συγκινήθηκε όταν κατάλαβε τι περνούσε αυτός ο τόσο μάχιμος άνθρωπος. Είναι συγκλονιστική η ιστορία της και μεγάλο παράδειγμα για όλους μας. Πιστεύω πάρα πολύ στα παραδείγματα», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: Βόλτα με τον 14χρονο γιο του, Πέτρο! Μπαμπάς και γιος σε μια σπάνια εμφάνιση

Άγριες Μέλισσες: Τα πλάνα από το spoiler που τάραξαν τη Σκορδά – Έτσι εκθείασε τον πρωταγωνιστή

Νίκος Κουρής: Ο διαβήτης, επειδή κάνει μία περίεργη χημεία με την ινσουλίνη μου, με οδηγεί στο μαύρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved