Ευγενία Δημητροπούλου: «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο»

Η Ευγενία Δημητροπούλου για δεύτερη χρονιά μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Η ίδια μίλησε για όσα απολαμβάνει σε αυτή τη δουλειά και για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη σειρά.

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο σε αυτή τη δουλειά;

Τώρα πια έχω βρει τον ρυθμό μου και απολαμβάνω τη συνύπαρξή μου με ωραίους, ταλαντούχους ανθρώπους και καλλιτέχνες!

Στην αρχή δυσκολευτήκατε να βρείτε τον ρυθμό σας, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα καθημερινό σίριαλ που έχει περισσότερες απαιτήσεις;

Ναι, υπήρχε πάντα και ο φόβος του κορονοϊού και δεδομένου ότι είχα να διαχειριστώ το καθημερινό, που είναι 10ωρο και πολλές φορές και λίγο παραπάνω, και τις μετακινήσεις, μιας και τα γυρίσματα γίνονταν και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής, και να μαθαίνω και κάθε μέρα 20 σελίδες, μου πήρε κάποιο καιρό για να προσαρμοστώ σε αυτές τις συνθήκες. Κάποια στιγμή, ένιωσα ότι βρήκα τα πατήματά μου, γιατί πραγματικά αφιέρωνα όλο μου τον χρόνο για το γύρισμα. Όσο, όμως, μπαίνουν και διαφορετικές ιστορίες στη σειρά, δεν έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα. Και σίγουρα όλη η δουλειά με τον καιρό συστηματοποιείται, γιατί ξέρεις ακριβώς πώς γίνεται, πώς εργάζεται ο κάθε σκηνοθέτης, γιατί εγώ είχα κάνει μεν τηλεόραση, αλλά όχι σε ρυθμό καθημερινό.

Πώς αισθάνεστε που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη σειρά;

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ευθύνη! Είναι πολύ ωραίο να κάνεις μια δουλειά που σου επιτρέπει να μπαίνεις καθημερινά στα σπίτια του κόσμου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Και ταυτόχρονα οφείλεις να δουλεύεις πολύ για το καλύτερο αποτέλεσμα, για να συνεχίσει να αγαπιέται πολύ η σειρά μας.

Τι έχετε κερδίσει από τη συγκεκριμένη συνεργασία;

Τρομερές εμπειρίες, έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς, έχω γνωρίσει πολλούς νέους ανθρώπους, συνεργάτες πολύτιμους και αγαπητούς και, φυσικά, είμαι ευγνώμων για την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο που παρακολουθεί τη σειρά.

Είστε ανοιχτή στο να γνωρίζετε νέους ανθρώπους, οι οποίοι στην πορεία μπορεί να γίνουν και φίλοι σας;

Βέβαια. Μέσα σε αυτή τη δουλειά, παρόλο που μπορεί να ακούγεται κλισέ για τον κόσμο, δενόμαστε. Περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί και μπορείς να μοιραστείς κάποια πράγματα της καθημερινότητάς σου και της ζωής σου με κάποιους ανθρώπους. Συνήθως μετά τις δουλειές χανόμαστε. Όμως μένουν κάποιοι άνθρωποι, που η πορεία του χρόνου δείχνει ότι συνεχίζεις να κάνεις παρέα. Εμένα, τουλάχιστον, μου έχει συμβεί αυτό στη ζωή μου, και έχω φίλους μου με τους οποίους έχουμε γνωριστεί στη δουλειά και έπειτα από πολλά χρόνια πια είμαστε φίλοι χωρίς να δουλεύουμε πλέον μαζί.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο μυστικός γάμος της και η ζωή με τον νευροχειρουργό σύζυγό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος μου μαθεύτηκε τυχαία»

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι συχνές εμφανίσεις με total black look και ο λόγος που το επιλέγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved