Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά μου, όχι για την καταγωγή μου»
Showbiz

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά μου, όχι για την καταγωγή μου»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι μόλις 27 χρονών και έχει ξεκινήσει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει δεχτεί μπούλινγκ και για τη συνεργασία που ετοιμάζει με τον παππού του, Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Έχεις δεχτεί μπούλιννκ στη ζωή σου;

Έχω δεχτεί μπούλιννκ στα παιδικά μου χρόνια, επειδή ήμουν υπέρβαρος. Είχα αρκετά παραπανίσια κιλά μέχρι τα δεκατρία μου. Να φανταστείς ότι έχασα πενήντα κιλά μέσα σε οχτώ μήνες αργότερα.

Δηλαδή δεν δέχτηκες ποτέ μπούλινγκ εξαετίας της καταγωγής σου;

Δεν ένιωσα ποτέ ντροπή που είμαι τσιγγάνος και δεν δέχτηκα ποτέ σχό­λια γι’ αυτό. Το μόνο μπούλινγκ που έχω δεχτεί, είναι για τα κιλά μου.

Πώς κατάφερες και έχασες πενήντα ολόκληρα κιλά;

Έκανα ένα τεστ που μου έδειξε τι πρέπει να τρώω, τι με παχαίνει και τι όχι. Οπότε έφτιαξα σε πρώτη φάση τη διατροφή μου και μετά ασχολήθηκα και με τη γυμναστική. Έπαιξε και ρόλο ότι ήμουν μικρός σχετικά που μπήκα σε πρόγραμμα, οπότε ο οργανισμός μου κατάφερε γρήγορα να αποβάλει τα περιττά κιλά. Εννοείται πως εξακολουθώ να προσέχω ακόμη και σήμερα τη διατροφή μου.

Έχεις βγάλει δικό σου τραγούδι;

Έχω βγάλει μια μπαλάντα που λέγεται «Ένα αστέρι γεννιέται». Αυτόν τον καιρό είμαστε στο στούντιο και ετοιμάζουμε νέα τραγούδια. Ακόμη σκεφτόμαστε να βγάλουμε μαζί με τον παππού μου ένα ντουέτο.

Έχεις φτάσει ποτέ στα πρόθυρα γάμου;

Ναι μου έχει συμβεί. Σε ηλικία δεκαεπτά χρονών, είχα ερωτευτεί μία τσιγγάνα. Τελικά δεν ήταν γραπτό όμως να προχωρήσουμε σε γάμο. Μετά έδωσα προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου.

Έχεις δεχτεί ακραία εκδήλωση θαυμασμού από κάποια θαυμάστρια;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα σκηνικό που μου έχει συμβεί. Τραγουδούσα στην πίστα και ξαφνικά ανέβηκε μια κοπέλα και με φίλησε στο στόμα. Έπαθα σοκ. Αλλά κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένη.

Θα πήγαινες σε κάποιο ριάλιτι ή τάλεντ σόου, προκειμένου να γίνεις γνωστός πιο γρήγορα;

Δεν είμαι αρνητικός με τα τάλεντ σόου. Πρέπει να σου πω ότι πρόσφατα μου έγινε και πρόταση από το «Voice» για να συμμετέχω, αλλά δεν πήγα, γιατί είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούσα να ακυρώσω.

Πηγή:Xάι

Διαβάστε επίσης:

Γιαγκούση - Χριστοδουλόπουλος: Δεν έχει τέλος η κόντρα τους - Θα οδηγηθούν στα δικαστήρια;

Τελευταία εξέλιξη! Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος κινείται νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση

Γιαγκούση κατά Χριστοδουλόπουλου: «Προσβλητική συμπεριφορά, δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved