Showbiz

Τελευταία εξέλιξη! Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος κινείται νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση

Gossip-tv Team

Μετά από τις δηλώσεις Λίτσας Γιαγκούση στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη τη συμπεριφορά του τραγουδιστή, Μάκη Χριστοδουλόπουλου στη μεταξύ τους συνεργασία, ο ίδιος κινείται νομικά, απαντάει με μήνυση.

Νομικά θα κινηθεί πλέον ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απέναντι στη Λίτσα Γιαγκούση αλλά και στο περιοδικό «Λοιπόν» που δημοσίευσε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας σχετικά με την πρόσφατη μεταξύ τους συνεργασία καθώς νιώθει προσβεβλημένος και δεν επιθυμεί την αναπαραγωγή τους σύμφωνα με την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Λίτσα Γιαγκούση είχε πει στο περιοδικό Λοιπόν: «Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια.

Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Όλα όσα αποκάλυψε για το τραγούδι «Παντρεμένοι κι οι δυο»!

Γιαγκούση κατά Χριστοδουλόπουλου: «Προσβλητική συμπεριφορά, δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved