Αποκλειστικό: Ο Σουξές σε ρόλο μοντέλου! Το bullying, ο γάμος και το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες
Showbiz

Αποκλειστικό: Ο Σουξές σε ρόλο μοντέλου! Το bullying, ο γάμος και το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Σουξές είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και παράλληλα πολύ αγαπητός στο κοινό.

Το κοινό τον έχει αγαπήσει μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί ενώ μέσα από τις Άγριες μέλισσες όπου τον απολαμβάνουμε ως Βασίλη Προύσαλη, έχει λατρευτεί.

Συναντηθήκαμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω», ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας δεν ήταν εκεί για κάποια πρόβα ή παράσταση αλλά για να φωτογραφηθεί ως... μοντέλο!

Βρέθηκα λοιπόν στα παρασκήνια της φωτογράφησης που έκανε ο Γιώργος Σουξές ο οποίος αφέθηκε στα χέρια του Παναγιώτη Πανούση - τον οποίο εμπιστεύονται πολλοί επώνυμοι και επιλέγουν τα κοστούμια του- το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και μου μίλησε για όλα σε συνέντευξη που μου παραχώρησε για το gossip-tv.gr.

Ο Γιώργος Σουξές φόρεσε τα κοστούμια του και πόζαρε στον φακό και σίγουρα έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί!

Ο Γιώργος Σουξές.

Στην κουβέντα που είχαμε, αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του, στο bullying που έχει βιώσει ως παιδί επειδή φορούσε γυαλιά αλλά και στην ενήλικη ζωή του λόγω των περιττών κιλών που είχε ενώ έδωσε και ένα spoiler για τις Άγριες μέλισσες που σαρώνουν σε νούμερα τηλεθέασης, τρεις σεζόν τώρα.

«Χρειάζονται για όλες τις ηλικίες τα μοντέλα και για τους ευτραφείς και για τους αδύνατους», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές και συνέχισε με χιούμορ: «Άλλοι στην ηλικία μου είναι σε χειρότερη κατάσταση...»

«Έχω βιώσει bullying όταν ήμουν στο σχολείο. Ήμουν ο γυαλάκιας. Επίσης το έχω βιώσει για το πάχος. Σε κοιτάνε υποτιμητικά αλλά δεν πειράζει», είπε λίγο μετά για το bullying που έχει βιώσει ενώ δήλωσε πως θα φορέσει και... ρίγες.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως ο γιος του είχε κολλήσει κορονοϊό και ο ίδιος έτρεξε να κάνει δύο μοριακά τεστ για να μην κινδυνεύσουν οι συμπρωταγωνιστές του στις Άγριες μέλισσες αλλά και όσοι ήταν κοντά του.

Θα φορέσει άραγε ένα από αυτά τα κοστούμια στον γάμο του;

Τα όσα είπε είναι ενδιαφέροντα και αξίζει να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον Γιώργο Σουξέ σε ρόλο μοντέλου:

Διαβάστε επίσης:

Η Μπέσυ Μάλφα στο gossip-tv: Η σχέση της με τις κόρες της, το θέατρο και το #metoo

Άγριες μέλισσες: Ο Προύσαλης δίνει spoiler - Tι θα συμβεί με τον Λυκογιάννη

Άγριες Μέλισσες: Έκπληξη! Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε on air τον γάμο του μέσα από το Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved