Άντζελα Γκερέκου: Η ηλικία, ο γάμος, η απώλεια του Βοσκόπουλου και η αδυναμία στην κόρη της
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Η ηλικία, ο γάμος, η απώλεια του Βοσκόπουλου και η αδυναμία στην κόρη της

Η Άντζελα Γκερέκου έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την σειρά, Η γη της Ελιάς μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μία ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην πολιτικός. Ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο και φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια, συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Ηλικία

Η Άντζελα Γκερέκου είναι γεννημένη στις 15 Απριλίου το 1959, είναι δηλαδή 62 χρονών και κατάγεται από την Κέρκυρα.

Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες.

Ο γάμος

Η Άντζελα Γκερέκου βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου. Η γνωριμία τους έγινε όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον τραγουδιστή σε ένα κέντρο διασκέδασης στη Βάρκιζα. Η ίδια κατάφερε να πάει στο καμαρίνι του τραγουδιστή και έτσι ξεκίνησε η ιστορία αγάπης τους.

Στις 2 Αυγούστου το 1996 ενώθηκαν με πολιτικό γάμοστο δημαρχείο της Κέρκυρας και είχαν κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Η απώλεια του Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου θα γιόρταζαν την επέτειο των 25 χρόνων γάμου, όμως η μοίρα δυστυχώς τους επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών, σκορπώντας την θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν φύγει από την ζωή, έδειχνε με κάθε τρόπο την αγάπη του προς τη σύζυγό και την κόρη του.

Η κόρη της

Η Άντζελα Γκερέκου πέντε χρόνια μετά τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Μαρία.

Η ηθοποιός δεν σταματά ποτέ να δείχνει την αδυναμία που της έχει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της για εκείνη.

Η 20χρονη κοπέλα αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να γίνει ηθοποιός. Την περασμένη σεζόν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Να θυμίσουμε πώς η Μαρία Βοσκοπούλου υποδύεται την ανιψιά και ξαδέλφη των Αντωνόπουλων από το Βέλγιο, την Παγιέτ.

Αυτή τη σεζόν θα τη δούμε και στη σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ» που είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Victoria Hislop.

Διαβάστε επίσης:

J2US: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή! Τι την έκανε να συγκινηθεί

Γιώργος Αλκαίος: Μεγάλη έκπληξη! Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 11 χρόνια στο Σπίτι με το Mega

The Voice: Παπαρίζου - Δάντης σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον Βαρδή στη σκηνή του σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved