Στο νοσοκομείο ο Νίκος Στραβελάκης! Την περασμένη Τρίτη διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό!
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Στραβελάκης! Την περασμένη Τρίτη διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό!

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Νίκος Στραβελάκης σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου και προφανώς φίλου του Γιάννη Λοβέρδου. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λοβέρδος: «Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας με κορονοϊό. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Ο Νίκος Στραβελάκης είχε εμβολιαστεί με την τρίτη δόση του εμβολίου την Πέμπτη 18/11 και το Σάββατο 20/11 παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Μετά από επαναλαμβανόμενα διαγνωστικά τεστ, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό και μάλιστα ενημέρωσε τους γιατρούς για την κατάστασή του, οι οποίοι και τον διαβεβαίωναν πως όλα τα συμπτώματα που αντιμετώπιζε δεν ήταν τίποτα άλλο από παρενέργειες του εμβολίου.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε δικούς του ανθρώπους και στενούς συνεργάτες του, αποφάσισε να βρεθεί στο πλατό του κεντρικού δελτίου και να παρουσιάσει κανονικά το δελτίο ειδήσεων.

Το πρωί της Δευτέρας, ο πάντα σχολαστικός Νίκος Στραβελάκης αποφάσισε να υποβληθεί και σε μοριακό τεστ προκειμένου να είναι σίγουρος ότι όλα βαίνουν καλώς, όμως προς έκπληξή του διαπίστωσε την επόμενη μέρα πως αυτό είχε βγει θετικό. Έτσι, απομονώθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Μόνο που η κατάστασή του υποτροπίασε και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία με συμπτώματα πνευμονίας.

Η ευχή μας να πάνε όλα καλά και όλη αυτή η περιπέτεια να είναι μόνο ένας μικρός εφιάλτης που θα μείνει στο παρελθόν ως μία κακή ανάμνηση.

Διαβάστε επίσης:

H έκκληση του Στραβελάκη στους ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ: «Παιδιά απομακρυνθείτε»!

Βαρυμπόμπη: Η έκκληση του Στραβελάκη στους ρεπόρτερ:«Σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε την περιοχή»

Διέκοψαν τη ζωντανή σύνδεση από τη Βαρυμπόμπη στον ΣΚΑΙ - Η φωτιά πλησίασε τους ρεπόρτερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved