Δέσποινα Βανδή: Αυτό το τραγούδι αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Δείτε πως αντέδρασε! (Video)
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Αυτό το τραγούδι αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Δείτε πως αντέδρασε! (Video)

 Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, διασκέδασαν στα μπουζούκια και η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα τραγούδι το οποίο αφιέρωσε στον αγαπημένο της! Πώς αντέδρασε εκείνος;

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός και η τραγουδίστρια ανέβηκε on stage ερμήνευσε υπέροχα τραγούδια και… έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στον αγαπημένο της!

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη την μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου» και εκείνος σηκώθηκε όρθιος…

Ο Γιώργος Τσαλίκης φώναξε: «Βασίλη να μείνει λέει…» και η Δέσποινα είπε «να μείνω; Να μείνω για πάντα εδώ» με τον ηθοποιό να χαμογελά και να απολαμβάνει τη στιγμή!

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου όπου και οι φωτογραφικοί φακοί έκαναν τη... νύχτα μέρα.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται μιας και το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικές τις κοινές εξόδους τους, παρ' όλο που συχνά φωτογραφικό υλικό και βίντεο επιβεβαίωναν τη φήμη.

Όσο για τη γνωριμία τους, παρ' όλο που όλοι πίστευαν ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν εν ώρα δουλειάς, η εκπομπή Τι λες τώρα αποκάλυψε μία άλλη εκδοχή, ότι γνωρίστηκαν στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Οι σχέσεις μάλιστα του ζευγαριού με τον ηθοποιό και παρουσιαστή είναι πολύ φιλικές.

Έτσι, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα πρόσφατα εγκαίνια για να τον στηρίξουν.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή - Μπισμπίκης: Χθες το βράδυ διασκέδασαν στα μπουζούκια! Οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα!

Λαζόπουλος: Το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης Μπισμπίκη – Βανδή! Γιατί ζητά συγγνώμη

Γιώργος Παπαδάκης: Άστραψε και βρόντηξε για Βανδή - Μπισμπίκη: «Τι ενδιαφέρον έχει η σχέση τους;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved