Αλεξανδράτου: Ανύπαρκτες οι σχέσεις με την αδερφή της, Τζούλια: «Έχουμε να μιλήσουμε από το 2010»
Showbiz

Αλεξανδράτου: Ανύπαρκτες οι σχέσεις με την αδερφή της, Τζούλια: «Έχουμε να μιλήσουμε από το 2010»

Αποκαλυπτική, η Άρτεμις Αλεξανδράτου στην εκπομπή Happy Day. Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μίλησε για τις σχέσεις που έχουν σήμερα, αποκαλύπτοντας πως έχουν να μιλήσουν εδώ και δέκα χρόνια.

«Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, έχει κάνει τις επιλογές της και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τη ζωή του, όταν είναι ενήλικας», είπε και συνέχισε:

«Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Προσωπικά ο πατέρας μας με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει κιόλας. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια».

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δει καμία κοινή τους φωτογραφία ενώ από τα φώτα της δημοσιότητας έχει χαθεί και η Τζούλια. Τελευταίες δηλώσεις μετά από καιρό και αφού είχε χωρίσει, είχαμε διαβάσει στην εφημερίδα On Time οπού είχε μιλήσει για τον λόγο που αφαίρεσε το πρόσθετο στήθος της.

Από την άλλη η Άρτεμις είχε κάνει αίσθηση με τις νυχτερινές της εμφανίσεις ως τραγουδίστρια ενώ τελευταία είχε ακουστεί το όνομα της έντονα για το Big Brother, οπού τελικά δεν την είδαμε ως παίκτρια.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αυτό το κορμί μπαίνει στο Big Brother - Θα αναστατώσει τους πάντες

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε αφαίρεση στήθους – Η αλλαγή στην εικόνα της

Αποκλειστικό: Το comeback της Τζούλιας Αλεξανδράτου-Δείτε πώς είναι σήμερα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved