Λάκης Παπαδόπουλος: Μοιάζω ριψοκίνδυνος δημιουργός, αλλά μου αρέσει να προκαλώ έκπληξη στο κοινό μου
Showbiz

Λάκης Παπαδόπουλος: Μοιάζω ριψοκίνδυνος δημιουργός, αλλά μου αρέσει να προκαλώ έκπληξη στο κοινό μου

Ο Λάκης Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή τη συνεργασία-έκπληξη με τον Λευτέρη Πανταζή και το ντουέτο τους στο νέο τους τραγούδι, με τίτλο «ΟΚ».

Ποιος να το περίμενε; «Γιατί όχι; Με τον Λευτέρη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και τώρα βρέθηκε η ευκαιρία να έρθει και να μου προτείνει να ακούσω ένα ωραίο τραγούδι που ήθελε να το κάνουμε μαζί. Τότε είπα "γιατί όχι;". Μου άρεσε πολύ και προέκυψε αυτή η "κόντρα" που πάντα ζητάω και πάντα ψάχνω», αποκάλυψε.


Μίλησε και για τη συνεργασία με τον Παντελή Αμπατζή και τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μαζί, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι περιέχονται σε έναν δίσκο που κυκλοφόρησε με τον γενικό τίτλο «Παντελάκης». «Είναι από τα ονόματα "Παντελής" του Αμπατζή και "Λάκης" από το δικό μου. Εχουν κυκλοφορήσει τρία τραγούδια από τη δισκογραφική εταιρεία Μusic Mirror. Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που συνεργάζομαι μαζί του σε τραγούδια σοβαρά, αλλά και σε κομμάτια που μέσα τους έχουν χιούμορ. Είναι από τους καλούς συνεργάτες μου και μαζί του έχω κάνει και ένα τραγούδι που το ερμήνευσε ο Σταμάτης Κόκοτας».

Η αλήθεια είναι ότι από τον Κόκοτα στο «Γιόκα μου», το τραγούδι που έγραψε ο Λάκης πριν από λίγο καιρό, μέχρι τπ Λένα Πλάτωνος και τον Πανταζή υπάρχει μεγάλη απόσταση. «Δεν ξέρω. Σε μένα δημιουργεί μια ευχαρίστηση. Εκτιμώ όλους αυτούς που έχω συνεργαστεί μαζί τους. Ολα αυτά τα τραγούδια κρύβουν μέσα τους ένα μεγαλείο, όπως μεγαλείο κρύβει μέσα της και η αναμονή για να ακούσεις κάτι που δεν έχει ξανακουστεί. Ενα τραγούδι για να ανοίξουν στόματα και να πουν: Όπα, τι είναι αυτό πάλι;". Μοιάζω να είμαι λίγο ριψοκίνδυνος δημιουργός, αλλά μου αρέσει να προκαλώ έκπληξη στο κοινό μου», είπε στο Secret.

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη του Λάκη Παπαδόπουλου που άφησε την Κατερίνα Καινούργιου με το στόμα ανοιχτό

Λάκης Παπαδόπουλος: «Νιώθω ότι η μουσική έχει ξεφτιλιστεί εντελώς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved