Ρέα Τουτουνζή: «Έχω βιώσει «bullying» εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση»
Showbiz

Ρέα Τουτουνζή: «Έχω βιώσει «bullying» εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση»

Από τις πασαρέλες και τους μεγάλους οίκους μόδας της Ελλάδας και του εξωτερικού, στις θεατρικές σκηνές. Ο λόγος για τη Ρέα Τουτουνζή.

Πώς αποφασίσατε να αφήσετε το μόντελινγκ και να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Το μόντελινγκ πάντα θα είναι ο πρώτος μου έρωτας και η μεγάλη μου αγάπη. Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχει ημερομηνία λήξης σ’ αυτή τη δουλειά και το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα. Κι όταν έχεις υπηρετήσει αυτό το χώρο για σχεδόν μία εικοσαετία, μετά απλά επαναλαμβάνεσαι. Εντωμεταξύ μου είχε ήδη μπει το μικρόβιο της ηθοποιίας, ξεκινώντας από την ταινία «Beautiful people» του Νίκου Παναγιωτόπουλου και έτσι ήξερα πως ο επόμενος μου έρωτας θα είναι η υποκριτική.

Τι είναι το θέατρο για εσάς και κατά πόσο λειτουργεί θεραπευτικά στη ζωή σας;

Το θέατρο για μένα είναι αγάπη, είναι το μέρος που νιώθω ευτυχισμένη και αδειάζω την ψυχή μου. Σκέψου, σα να γίνεται μία αυτόματη επανεκκίνηση.

Τι είναι αυτό που θυμάστε από την «χρυσή» εποχή του μόντελινγκ;

Από τα χρόνια που έκανα μόντελινγκ δεν θα ξεχάσω ποτέ, αυτά τα υπέροχα ταξίδια. Μία εμπειρία ζωής που λειτουργεί σαν «πανεπιστήμιο». Μόνο πολλές γνώσεις κέρδισα μέσα από αυτή τη δουλειά, γνωρίζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους και πάνω απ’ όλα κάνοντας σπουδαίες φιλίες που δεν έχουν ημερομηνία λήξης και κρατούν μέχρι και σήμερα.

Βιώσατε ποτέ τον ρατσισμό της «ωραίας γυναίκας»;

Κάποιες φορές ίσως και να ένιωσα έναν ρατσισμό απέναντι μου. Συνήθως υπήρχε η θεωρία ότι επειδή αυτή είναι μοντέλο και είναι μια όμορφη κοπέλα είναι και χαζή. Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα και πολύ νωρίς. Παρ’ όλα αυτά τους αφήνω πάντα όλους να πιστεύουν ότι είμαι χαζή. Το διασκεδάζω. Εξάλλου για να έχεις μία καριέρα τόσων χρόνων, χρειάζεται κάποιο είδος εξυπνάδας. Αυτό λοιπόν, μαζί με την πορεία μου, μιλάει από μόνο του.

Τον τελευταίο χρόνο είδαμε το κίνημα #metoo να παίρνει σάρκα και οστά στον αθλητισμό και στο θέατρο. Εσείς βιώσατε κάποιου είδους παρενόχληση μέσα από τη δουλειά σας;

Έχω βιώσει «bullying» εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση. Αλλά ενέταξα αυτό το συμβάν στις εμπειρίες ζωής. Γιατί αυτές οι εμπειρίες, μόνο πιο δυνατή με κάνουν και πιο πεισματάρα. Άλλωστε για ένα πράγμα που με χαίρομαι είναι ότι δεν ασχολούμαι με μικροπρέπειες.

Τι είναι αυτό που μπορεί να βγάλει τη Ρέα Τουτουνζή εκτός εαυτού;

Δεν μου επιτρέπω να βγαίνω εκτός εαυτού. Τίποτα δεν αξίζει τόση ενέργεια για να σπαταληθεί άδικα. Μόνο αυτά που σε εξελίσσουν ως άνθρωπο αξίζει να τα κυνηγάς.

Τι θα συμβουλεύατε τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Αρχικά, θα τα συμβούλευα να επιλέξουν ένα σοβαρό γραφείο να τους αντιπροσωπεύει. Έπειτα να κάνουν διατροφή με διατροφολόγο και να προσέχουν πάρα πολύ, γιατί είναι άπειρα παιδιά, που καλούνται να κάνουν με ενήλικες. Είναι ένας χώρος με κινδύνους και θέλει την αμέριστη προσοχή.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Ρέα Τουτουνζή: Ανακοίνωσε το χωρισμό της on air – Άναυδη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Με έπιασε η καρδιά μου»

Η Ρέα Τουτουνζή αποκαλύπτει:«Τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη κυρία το κάνει σε όλους τους συναδέλφους»

Ρέα Τουτουντζή: «Δεν θα έκανα guest στο GNTM»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved