Κώστας Μαρτάκης: Η σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά και η υποτιμητική συμπεριφορά στο ξεκίνημά του!
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: Η σύγκριση με τον Σάκη Ρουβά και η υποτιμητική συμπεριφορά στο ξεκίνημά του!

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός για την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα του και τις συμπεριφορές που δέχτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιαστές της γενιάς του, με τραγούδια που ξεσηκώνουν το κοινό, που τον ακολουθεί σε κάθε νέο επαγγελματικό του βήμα.

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα. Έδωσε λεπτομέρειες στους τηλεθεατές για την εποχή που ξεκίνησε το τραγούδι και παρ' όλο που τα χρήματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά για το γεγονός ότι ήταν πρωτοεμφανιζόμενος, ο ίδιος είχε δεχτεί υποτιμητική συμπεριφορά, στο πλαίσιο ενός σχήματος που συμμετείχε. Όταν στη πρεμιέρα του σχήματος, του είχαν πει ότι εκείνος δεν θα έβγαινε στο δεύτερο πρόγραμμα, εκείνος βγήκε εκτός ορίων και από τα νεύρα του, έσπασε το καμαρίνι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Πρόλαβα την εποχή, σαν πρωτοεμφανιζόμενος, με λεφτά που παίρνουν τώρα πιο φτασμένοι άνθρωποι. Δεν θα πω το ποσό γιατί από αύριο θα γίνει… Ήταν αρκετά μεγάλο το ποσό για την εμπειρία μου και τα χρόνια μου στο τραγούδι. Μου είχαν πει να μη βγω στο δεύτερο πρόγραμμα σε πρεμιέρα. Έσπασα το καμαρίνι από τα νεύρα μου, γιατί καταπιέστηκα και ήταν άδικο»

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μαρτάκης θυμήθηκε την εποχή όπου υπήρχε η σύγκριση μεταξύ αυτού και το Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εμένα μόνο καλό μου έκανε. Για τον Σάκη ήταν ίσως λίγο υποτιμητικό το ότι τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που βγήκε εχθές από το αβγό του».

Παράλληλα, μίλησε για την ενασχόλησή του στο modeling, και δήλωσε πως ήταν μια δουλειά η οποία δεν του άρεσε καθόλου και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Πρόσωπο – έκπληξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It!

Ελένη Μενεγάκη: Η πρόταση συνεργασίας από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή που δεν περιμέναμε!

Μαρτάκης για Αναστασοπούλου: «Ήξερα από παλαιότερες κουβέντες μας πως της είχε συμβεί κάτι άσχημο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved