Αιμιλιανός Σταματάκης για #metoo: «Πολλά ακουγόντουσαν, που δεν ήξερες αν ήταν αλήθεια ή φήμη»
Showbiz

Αιμιλιανός Σταματάκης για #metoo: «Πολλά ακουγόντουσαν, που δεν ήξερες αν ήταν αλήθεια ή φήμη»

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα, για τα πλαστά πιστοποητικά εμβολιασμού, καθώς και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Μετά από την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση "Ρινόκερος", υπήρξε μεγάλη αγωνία για το τι επρόκειτο να γίνει με το μέλλον της παράστασης.

Μετά από ανακοίνωση της ίδιας της παραγωγής, αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση θα είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο ίδιος, το μεσημέρι της Δευτέρας (28-11) παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου, κατά την οποία μίλησε αρχικά για όλους εκείνους που εκδίδουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού, κάτι το οποίο ο ίδιος θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο και ανήθικο. Επίσης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και κινδύνεευσε η υγεία του σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια περίοδος κατά την οποία πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Αρρώστησα και όλο αυτό επιδεινώθηκε. Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που υπάρχει μόνο εδώ. Οτι ακόμα και άρρωστος να είσαι, θα πρέπει να σηκωθείς και να πας στο θέατρο να παίξεις.»

Όσον αφορά το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας: «Εγώ δεν έχω δεχτεί κάτι. Πολλά ακούγονται και πολλά ακουγόντουσαν πάντα. Αλλά δεν μπορείς να πιάσεις κάποιον και να του πεις "Γιατί το έκανες αυτό;", δεν ξέρεις ποτέ αν κάτι είναι αλήθεια.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κακλέας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αντικατάσταση του Σερβετάλη: Ήταν δική μου επιλογή ο Σταματάκης

Σταματάκης: Αντικαθιστά τον Σερβετάλη και αυτή είναι η πρώτη φωτό από τις πρόβες για τον Ρινόκερο

Σερβετάλης: Η ανακοίνωση της παραγωγής και ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής που θα τον αντικαταστήσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved