Μπιμπίλας: «Νιώθω τεράστια θλίψη για τον Φιλιππίδη... Καλώς βρίσκεται στη φυλακή, αυτό είναι δίκαιο»
Showbiz

Μπιμπίλας: «Νιώθω τεράστια θλίψη για τον Φιλιππίδη... Καλώς βρίσκεται στη φυλακή, αυτό είναι δίκαιο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα είναι ο καλεσμένος της Δευτέρας (29-11) στην εκπομπή "Απλές Κουβέντες" του OPEN, σε μια αποκαλύπτική συνέντευξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη,

Οι δυο τους ήταν χρόνια συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι, και εκείνος όταν έμαθε τις καταγγελίες που έγιναν, έπεσε από τα σύννεφα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας νιώθει έντονη θλίψη για όλα αυτά που συνέβησαν και τις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Από την πρώτη στιγμή ήταν εκείνος που στάθηκε με την πλευρά του δίκιου και έμαθε τα πάντα σχετικά με όλες αυτές τις καταγγελίες που είχαν πραγματοποιηθεί από συγκεκριμένες ηθοποιούς, τις οποίες ο Σπύρος Μπιμπίλας θεωρεί φίλες του και δικούς του ανθρώπους. Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι λυπάται πολύ και ειδικά για την οικογένειά του, που περνάει όλο αυτό το μαρτύριο.

Σε αποκλειστικά πλάνα, που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για τους ανθρώπους τους πολύ κοντινούς μου -ξέρετε για ποιον μιλάω, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχα μια συνεργασία περίπου δεκαετίας – ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου, ένας άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστεύομαι δικά μου πράγματα, ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και στην καριέρα μου και σε προσωπικά προβλήματα, πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα. Επειδή όμως ο χαρακτήρας του είναι εκρηκτικός το θεωρούσαμε αυτό ένα φυσιολογικό πράγμα που συνέβαινε σε αυτόν τον άνθρωπο» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Γι’ αυτά που του συμβαίνουν σήμερα, καλώς του συμβαίνουν γιατί τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει, είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου και εξίσου φίλες. Νιώθω τεράστια θλίψη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που καταστράφηκε μη προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του και όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξουσία. Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Νιώθω μεγάλη θλίψη γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Πιστεύω ότι για το παιδί του δεν έχει κανένα λόγο κανείς να λέει κάτι που βγαίνει στο επάγγελμα και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» η Μενεγάκη – «Είμαι σε δύσκολη ηλικία, δεν θα με πεθάνετε εσείς»! (Video)

Ο Αρναούτογλου τα είπε «έξω από τα δόντια» και ο Μπιμπίλας απάντησε: «Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα»

Aποκλειστικό: Άρης Σερβετάλης: Οι αντιδράσεις καλλιτεχνών μετά τον σάλο που ξέσπασε!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved