Stan: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση και το μοντέρνο σπίτι του
Showbiz

Stan: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση και το μοντέρνο σπίτι του

Ο Stan έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τον χαρακτήρα του. Το κοινό τον έχει αγαπήσει και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ο Stan ή αλλιώς Στράτος Αντιπαριώτης είναι τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Το όνομά του συγκαταλέγεται στη λίστα των νεότερων Ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα fan clubs, την πιο έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του στο YouTube και σε σημαντικές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts.

Ο Stan αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς τραγουδιστές στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια του κοινού.

Αυτό το διάστημα, ο Stan συμμετέχει στο J2US ως coach της Μάρας Μεϊμαρίδη.

Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα…

Ηλικία

Ο Stan έχει καταγωγή από την Πάρο και είναι γεννημένος 1η Αυγούστου 1987 και είναι 34 ετών. Στο νησί έκανε τα πρώτα του όνειρα για τη μουσική και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα χρόνια αργότερα θα είχε καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με την φωνή του όσο και με τα τραγούδια του.

Ύψος

Ο τραγουδιστής πέρα από ταλαντούχος θεωρείται και ένας από τους πιο όμορφους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ύψος έχει;

Ο Stan Αντιπαριώτης είναι 1.70. Όπως είναι φυσικό οι γυναίκες τρελαίνονται στο άκουσμα του ονόματός του και το Instagram account του έχει γεμίσει από likes και σχόλια.

Η σχέση

Ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα εδώ και δυόμιση χρόνια στα μάτια της Βέρας Σωτηροπούλου. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι έχει την ίδια μέρα γενέθλια, είναι τρελά ερωτευμένοι και μοιράζονται στα social αρκετά κοινά στιγμιότυπα. H Βέρα είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και μένει μαζί με τον τραγουδιστή.

Το μοντέρνο σπίτι του

Ο Stan αρκετά συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητα του.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μάς έχει… αποκαλύψει ορισμένα σημεία του σπιτιού του. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι πώς έχει επιλέξει μοντέρνα διακόσμηση, με γκρι αποχρώσεις και ξύλινα έπιπλα.

Δείτε την παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης:

Το Πρωινό: Η παρέμβαση της Μαρίνας Πατούλη: «Θέλω να ξεκαθαρίσω για να μη γίνονται παρανοήσεις…»!

Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του

Δημήτρης Λιγνάδης: Έχει ζητήσει άδεια για την κηδεία της μητέρας του – Αναμένεται η απόφαση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved