Βανδή – Μπισμπίκης: Οι φώτο που δημοσίευσαν στο Instagram από την κοινή τους έξοδο, εσύ τις είδες;
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Οι φώτο που δημοσίευσαν στο Instagram από την κοινή τους έξοδο, εσύ τις είδες;

Τέλος το κρυφτό για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη! Μετά την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου όπου οι φωτογραφικοί φακοί έκαναν τη... νύχτα μέρα το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του!

Μάλιστα, τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια δημοσίευσαν φωτογραφίες από την έξοδό τους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram κάτι που ουδείς περίμενε και μας εξέπληξαν ευχάριστα!

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους έγινε στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου και λίγες μέρες μετά διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης. Η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Βασίλη την μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου» και εκείνος σηκώθηκε όρθιος και απόλαυσε την ερμηνεία της αγαπημένης του!

Η Δέσποινα ρωτήθηκε πρόσφατα από ρεπόρτερ του Πρωινού για τη νέα σχέση της και εκείνη απάντησε: «Ε, αφού είμαι μια χαρά γιατί να το γράψεις; Χρειάζεται να το γράψεις;»!

Όσο για τη γνωριμία τους, παρ' όλο που όλοι πίστευαν ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν εν ώρα δουλειάς, η εκπομπή Τι λες τώρα αποκάλυψε μία άλλη εκδοχή, ότι γνωρίστηκαν στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια στο instagram τους!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Αυτό το τραγούδι αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Δείτε πως αντέδρασε! (Video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Χθες το βράδυ διασκέδασαν στα μπουζούκια! Οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα!

Λαζόπουλος: Το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης Μπισμπίκη – Βανδή! Γιατί ζητά συγγνώμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved