Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Η ηλικία, ο μίνι χωρισμός με τον Πετρούνια, ο γάμος και οι δύο κόρες

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αθλήτρια, σύζυγός και μαμά και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο τόσο για την γλυκύτητά της, όσο και για τον χαρακτήρα της.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, έχει δέκα συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα στον δοκό ισορροπίας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2012 και του 2016.

Ήταν φιναλίστ στον δοκό ισορροπίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2011. Κέρδισε επίσης στον τελικό του δοκού στο Artistics Gymnastics Olympic Test 2012 με την οποία εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Nomads και τώρα την απολαμβάνουμε μέσα από το σόου χορού «Dancing with the stars».

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για την αθλήτρια…

Ηλικία

Η Βασιλική Μιλλούση γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη γειτονιά του Ταύρου, στις 4 Μαϊου του 1984, συνεπώς είναι 37 ετών.

Από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων, ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, όπου έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, με δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιάδες. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επίσης της αρέσει και ο σχεδιασμός ρούχων.

Να κάτι που δεν ήταν γνωστό για την αθλήτρια…

Ο χωρισμός με τον Λευτέρη Πετρούνια

Το 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους μετά από 3,5 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είχαν χωρίσει διακριτικά και χωρίς εντάσεις.

Η αθλήτρια σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Ελένη» είχε δηλώσει: «Περάσαμε πολλές δυσκολίες… Είχα περάσει ένα δύσκολο διάστημα μετά τον χωρισμό με τον Λευτέρη και μπήκα στο Nomads, ήθελα να φύγω από όλους και όλα και μου ήρθε αυτή η πρόταση… Φοβόμουν πάρα πολύ που θα έμπαινα σε ένα ριάλιτι».

Ο γάμος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (25/9). Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν τα αγαπημένα του πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον.

O γάμος του ζευγαριού έγινε στην Γλυφάδα ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι το οποίο διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι δυο τους δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και έκαναν τις δηλώσεις αμέσως μετά το μυστήριο.

«Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια. Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

Οι δύο κόρες

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Σοφία, η οποία γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019 και την Ελένη, η οποία γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, βάφτισαν τις κόρες τους.

Η βάφτιση είχε θέμα τον κύκνο και ήταν όλα σε ροζ παλ και λευκές αποχρώσεις.

Το ζευγάρι ήθελε να διατηρήσει την αίσθηση απλότητας σε όλα, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 90.

Οι μπομπονιέρες ήταν ένα αρωματικό κεράκι με τα ονόματα των δυο κοριτσιών.

Ακολούθησε εκδήλωση με finger food και open bar με cocktail για να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους.

Διαβάστε επίσης:

Σταρ Ελλάς 2021: «Με έκοψαν από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχω κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου»

Σάββας Πούμπουρας: «Έφτασα στο σημείο μηδέν... Ξυπνούσα και δεν ήθελα να συνεχίσω να ξυπνάω»

Σόμμερ - Παπαδάκη: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση λόγω καραντίνας, ο γάμος και ο ερχομός του γιου τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved