Αύριο το τελευταίο αντίο στον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη! Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στη Φάρμα
Showbiz

Αύριο το τελευταίο αντίο στον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη! Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στη Φάρμα

Αύριο το τελευταίο αντίο των στενών συγγενών και φίλων του Βασίλη Ηλιάδη, γιου της Καίτης Γκρέι και πατέρα της Αγγελικής και του Κώστα Ηλιάδη. 

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια και φυσικά έχει βυθίσει στο απόλυτο πένθος τη μητέρα του, τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και τα παιδιά του που δεν μπορούν ακόμα να το πιστέψουν.

Η Αγγελική Ηλιάδη μάλιστα, έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της ενώ βρισκόταν έγκλειστη στην τηλεοπτική Φάρμα, για χάρη της συμμετοχής της στο παιχνίδι και αναμένεται να πάρει την άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα της αύριο.

Η όμορφη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια τα είχε βρει με την οικογένειά της, μετά από μία κόντρα οκτώ χρόνων που τους κράτησε μακριά. Το 2011 όμως, η Αγγελική Ηλιάδη έχτισε... γέφυρες επικοινωνίας και έτσι οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά και άρχισαν και πάλι να μιλούν, αφήνοντας πίσω τους ό,τι τους χώριζε.

Η Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, ο Βασίλης Ηλιάδης είχε παρευρεθεί το 2015 στη βάφτιση του εγγονού του, γιο της Αγγελικής με τον Σάββα Γκέντσογλου και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος που επιτέλους η οικογένεια ήταν μονιασμένη.

Με τον πατέρα της Βασίλη το 2015.

Η μοίρα όμως, έμελλε σήμερα, να τους χωρίσει ξανά, αυτή τη φορά για πάντα. Κάτι που έχει καταρρακώσει την Αγγελική Ηλιάδη η οποία ετοιμαζόταν να κάνει μία νέα αρχή μέσα από την τηλεόραση μετά από την πρόταση που τής έγινε για τη Φάρμα.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γκρέυ: Θρήνος! Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη!

The Bachelor: Η Αγγελική Ηλιάδη πριν πιάσει τα φτυάρια στη Φάρμα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στη βίλα

Ηλιάδη: Αυτή η τραγουδίστρια θα την αντικαταστήσει λόγω «Φάρμας» στις νυχτερινές της εμφανίσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved