Media

The Bachelor: Η Αγγελική Ηλιάδη πριν πιάσει τα φτυάρια στη Φάρμα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στη βίλα

Gossip-tv Team

The Bachelor: Η Αγγελική Ηλιάδη θα συμμετέχει φέτος στην «Φάρμα» και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Πριν μπει όμως στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 είχε κάνει ένα πέρασμα στο Bachelor 2 του Alpha και αυτό προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11).

Μπορεί να είδαμε στην αρχή του επεισοδίου να επιστρέφουν η Έλενα Μπάση και η Σία Βοσκανίδου, που πέρσι διεκδικούσαν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στη βίλα για να δώσει μια συναυλία και διασκεδάσει τον Bachelor και όλες τις κοπέλες!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε γι΄αυτή τη συναυλία αγάπης που έχει οργανώσει ο Αλέξης για εσάς. Απόψε θα πούμε τραγούδια αγάπης, πάμε να περάσουμε όμορφα!», είπε η τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, λίγο πριν μπει στη Φάρμα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στη Φάρμα. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν και πολύ να πω στο παιχνίδι. Ο μεγάλος μου γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι. Αυτό που με ανησυχεί παραπάνω είναι το μπάνιο και το φαγητό, αλλά έχω ήδη αρχίσει να κόβω τα γεύματά μου για αυτό το λόγο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάδη: Αυτή η τραγουδίστρια θα την αντικαταστήσει λόγω «Φάρμας» στις νυχτερινές της εμφανίσεις

Μέγκι Ντρίο: «Κατακεραυνώνει» Γκουντάρα – Κάκκαβα!Περνά από «κόσκινο» Παπαγεωργίου και Βλαντή

Αγγελική Ηλιάδη για Φάρμα: «Ο μεγάλος μου γιος φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved