Υρώ Μανέ: «Δείτε πού βρίσκονται τώρα αυτοί που είχαν αλαζονεία και έπαρση εξουσίας» (video)
Showbiz

Υρώ Μανέ: «Δείτε πού βρίσκονται τώρα αυτοί που είχαν αλαζονεία και έπαρση εξουσίας» (video)

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τις καταγγελίες, για τη φυλάκιση συναδέλφων της αλλά και για την κακή συμπεριφορά που δέχτηκε από ανθρώπους του χώρου τον καιρό που ήταν εκείνη πρόεδρος του ΣΕΗ. 

«Πάρα πολλά πράγματα τα είχαμε ακούσει και θα το ακούσατε από όλους τους ηθοποιούς που είχατε καλεσμένους. Δεν ξέραμε το μέγεθος και την φρίκη, εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα κι είχα σοκαριστεί.

Yρώ Μανέ

Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα μιλούσα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού για κάποια πράγματα και καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστην, όταν έγινε όλο αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός τονίζοντας πως για εκείνη ήταν μεγάλο σοκ όσα ακούστηκαν.

«Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν. Ξέραμε για συμπεριφορές απαξιωτικές με εντάσεις, που είχαν την αλαζονεία της εξουσίας και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι.

Αλλά ευτυχώς βλέπεις ότι στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου σε μια συγκεκριμένη στιγμή και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις που βρίσκονται τώρα», συμπλήρωσε η Yρώ Μανέ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε όταν πριν από χρόνια ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα αλλά δεν τα έχω πει»

Υρώ Μανέ: «Τα έχασε» με την ερώτηση των ρεπόρτερ – «Όλα είναι μυθεύματα»!

Υρώ Μανέ για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε αυτή την κατάντια...» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved