Λάουρα Λάτσιου: Οι εκπληκτικές φώτο ανήμερα των γενεθλίων του αδερφού της Άγγελου!
Showbiz

Λάουρα Λάτσιου: Οι εκπληκτικές φώτο ανήμερα των γενεθλίων του αδερφού της Άγγελου!

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε γενέθλια χθες, 30 Νοεμβρίου και η αδερφή του, Λάουρα δημοσίευσε υπέροχες κοινές φωτογραφίες τους!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έγινε 19 χρονών και όπως έχουμε δει το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει στυλ και είναι ένας κούκλος! Έχει ύψος 1,80 και στα 19 του είναι πιο fit από ποτέ, αφού είναι λάτρης της γυμναστικής! Όπως είναι γνωστό, έχει τελειώσει το σχολείο και είχε προγραμματίσει να φύγει για σπουδές στην Αμερική, όμως αυτό δεν έγινε λόγω του κορονοϊού!

Ο Άγγελος δέχθηκε πολλές διαδικτυακές ευχές και ανάμεσα στις ευχές ήταν και αυτή της Λάουρας που συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες…

Στην πρώτη βλέπουμε τα δύο αδέλφια σε μικρή ηλικία, ενώ στη δεύτερη απεικονίζεται ο Άγγελος με την Λάουρα στην παραλία παίζοντας στην άμμο και το πιο πιθανό βρίσκονται στα Άχλα της Άνδρου και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το καλοκαίρι που μας πέρασε!

«Χρόνια πολλά όμορφε, Σ’αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αδυναμία που έχει στον μεγάλο της αδερφό!

Δείτε παρακάτω τις κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Λάουρα με τον αδερφό της!

Διαβάστε επίσης:

Γαία Μερκούρη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο - «Έλιωσε» το Instagram

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο: Η ηλικία, ο έρωτας, η αλλαγή στην εμφάνιση και οι σπουδές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved