Γαία Μερκούρη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο - «Έλιωσε» το Instagram
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο - «Έλιωσε» το Instagram

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γενέθλια και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν και της Γαίας Μερκούρη.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει σήμερα (30/11) γενέθλια και συμπληρώνει τα 19 χρόνια ζωής.

Ο γιος της παρουσιάστριας στα 19 του είναι άλλος άνθρωπος, αφού το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει στυλ και είναι ένας κούκλος.

Έχει αφήσει μουστάκι, τα μαλλιά του έχουν μακρύνει κι άλλο και η αλλαγή στο σώμα του είναι θεαματική. Ο νεαρός έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα, αφού καθημερινά γυμνάζεται πολύ και αυτό φαίνεται.

Ο Άγγελος Λάτσιος από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς και φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Γαία Μερκούρη με την οποία φημολογείται ότι διατηρεί σχέση. Βέβαια κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.

Ο Άγγελος θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ορισμένες από τις ευχές που δέχτηκε.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα σε αυτές δημοσίευσε και την ανάρτηση της Γαίας, η οποία επέλεξε να ποστάρει με την σειρά της αρκετές κοινές τους φωτογραφιών γράφοντας: «Happy birthday Angel».

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της και τη γνωριμία τους! (video)

Σάββας Πούμπουρας: «Έφτασα στο σημείο μηδέν... Ξυπνούσα και δεν ήθελα να συνεχίσω να ξυπνάω»

Σταρ Ελλάς 2021: «Με έκοψαν από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχω κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved