Πρεμιέρα Αργυρού - Φουρέιρα - Κακοσαίου! Η έκπληξη με Μουζουράκη και η συγκίνηση για τον Mad clip
Showbiz

Πρεμιέρα Αργυρού - Φουρέιρα - Κακοσαίου! Η έκπληξη με Μουζουράκη και η συγκίνηση για τον Mad clip

Χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Κακοσαίος έκαναν πρεμιέρα και φυσικά έβαλαν φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα!

Οι τρεις καλλιτέχνες είχαν ετοιμάσει ένα πραγματικά πολύ κεφάτο πρόγραμμα όμως έκρυβαν στα... μανίκια τους και πολλές εκπλήξεις, κυρίως για τη χθεσινή (3/12) πρεμιέρα τους.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Κακοσαίος ο οποίος -να θυμίσουμε- είχε εμφανιστεί σε ένα μοναδικό ντουέτο για τα Mad VMA με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο νεαρός καλλιτέχνης άρχισε να... ζεσταίνει το έδαφος για μία βραδιά γεμάτη κέφι ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Ελένη Φουρέιρα που με το μπαλέτο και ένα φαντασμαγορικό σόου έκανε το κοινό να ξεσηκωθεί!

Όταν ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Κωνσταντίνου Αργυρού για πρώτη φορά on stage, εκεί ήταν που το κέφι πήρε φωτιά, με τον καλλιτέχνη να καλωσορίζει και να ευχαριστεί τους θαμώνες που είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο σχήμα για τη διασκέδασή τους.

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία του Πάνου Μουζουράκη στο νυχτερινό κέντρο και φυσικά ήταν αδύνατον να μην του δώσει ο Αργυρός το μικρόφωνο για να τραγουδήσει και εκείνος και φυσικά να... τρελάνει κόσμο με τα αστεία του.

Μία από τις από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να τραγουδήσει το ντουέτο που είχε ερμηνεύσει παλιότερα με τον αδικοχαμένο Mad Clip, το "Μπορεί" και μάλιστα στην εισαγωγή του τραγουδιού ζήτησε από όλους τους θαμώνες να ανοίξουν τους φακούς των κινητών τους και να τραγουδήσουν μαζί της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο για ακόμα μία φορά να μνημονεύσει με τον δικό της τρόπο τον καλό της φίλο.

Ακόμα μία μεγάλη έκπληξη όμως ήταν και η παρουσία του Νίκου Ζωιδάκη στο μαγαζί, τον οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Σοφιανός: Ένας περήφανος μπαμπάς! Ποζάρει με τον γιο του στην πρεμιέρα του

Aυτά είναι τα παιδιά επωνύμων που τραγουδούν σε νυχτερινά μαγαζιά

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε steal την τελευταία στιγμή και άφησε «άφωνη» την παίκτρια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved