Χρήστος Βασιλόπουλος στο gossip-tv: Το spoiler για τη Γη της Ελιάς και ο επώνυμος νονός του γιου του
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος στο gossip-tv: Το spoiler για τη Γη της Ελιάς και ο επώνυμος νονός του γιου του

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν θυμίζει σε τίποτα τον ήρωα που υποδύθηκε στη σειρά Η γη της ελιάς.

Μπορεί στην σειρά να υποδύεται έναν κακό χαρακτήρα όμως στην πραγματική ζωή είναι πρόσχαρος, ευχάριστος και γεμάτος θετική ενέργεια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική με την οικογένειά του, αφού προς το παρόν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Ελλάδα ολοκληρώθηκαν, ωστόσο, δεν αποκλείει το γεγονός να επιστρέψει σύντομα στη χώρα μας.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μπορεί στην Αριζόνα που βρισκόταν να ήταν 14:45 και στην Ελλάδα 22:45, παρά την απόσταση και τη διαφορά ώρας, είχε όρεξη να μιλήσει για όλα.

Μίλησε για την οικογένειά του, για το πώς και πού θα περάσουν τις γιορτές, για τη βάφτιση του γιου του, πότε θα γίνει και ποιοι θα είναι οι νονοί του αλλά φυσικά και για τη σειρά Η γη της ελιάς, κάνοντας spoiler και αποκαλύπτοντας πως μπορεί να μπήκε για λίγα μόλις επεισόδια, δεν αποκλείεται όμως να επιστρέψει!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας εκ των δύο νονών έχει βραβευτεί και με Έμμυ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Χρήστου Βασιλόπουλου στο gossip-tv.gr παρακάτω…

  • Έχεις φύγει από Ελλάδα, είσαι στην Αμερική. Έχεις δει το παιδί σου;

Έχω προλάβει να δω τον γιο μου και να αφιερώσω χρόνο. Πέτυχα και το thanksgiving που είναι μια οικογενειακή γιορτή για τους Αμερικανούς!

  • Θα έρθει και η μητέρα σου για τις γιορτές;

Φυσικά και θα έρθει γύρω στα μέσα Δεκέμβρη και θα κάτσει περίπου τρεις μήνες. Οπότε, θα τη χορτάσω και τη μαμά μου μαζί με τον εγγονό της και για εμένα αυτό είναι που μετράει πάρα πολύ. Θα περάσει χρόνο μαζί του γιατί δυστυχώς λόγω της πανδημίας, δεν έχει καταφέρει να τον δει, να τον αγγίξει, να τον πιάσει, να τον φιλήσει, εκτός φυσικά από το facetime που τον βλέπει σχεδόν κάθε μέρα.

Από ένα σημείο και μετά χρειάστηκε να μην μιλάω καν σε κάποιους, λόγω της κακής συνεργασίας.

  • Φέτος θα περάσετε φανταστικά τα Χριστούγεννα.

Θα είναι πολύ ωραία! Περιμένω πώς και πώς να είμαστε όλοι μαζί!

  • Τον γιο σου τον κουβαλάς παντού μαζί σου. Μπορεί να είστε μακριά κάποιες φορές όμως τον έχεις μέχρι και στις κάλτσες σου.

Ο γιος μου είναι ό, τι καλύτερο και ό, τι μεγαλύτερο έχω καταφέρει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήρθε για να μου αλλάξει και να μου μάθει πάρα πολλά πράγματα. Μου άλλαξε όλο το στόχο που είχα για τη ζωή, πώς θα ζω, πώς θα κινούμαι. Πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή μου. Και νομίζω είναι πολύ προσωπικό θέμα γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν έτσι με τα παιδιά τους, ενώ κάποιοι νιώθουν.

  • Ζούμε και σε μια εποχή που ακούμε να συμβαίνουν «τέρατα». Μιλάς με πολύ ωραία λόγια γι΄αυτό που ζεις. Πώς αισθάνεσαι όταν ακούς πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο μας, όπως κακοποιήσεις;

Θλίβομαι! Ειδικά όταν έχεις και παιδί νομίζω ότι σε αγγίζει πολύ περισσότερο η κακοποίηση. Είτε έχει να κάνει με ένα μικρό παιδί, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου, είτε έχει να κάνει με μια γυναίκα, που επίσης δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου, λόγω της ανατροφής που έχω και του πώς έχω μεγαλώσει. Θλίβομαι και βλέπω ότι δεν υπάρχουν υποδομές για κάποιους ανθρώπους να έχουν οικογένεια. Με πιάνει μια τρέλα και ειλικρινά στέφτομαι και σε τι κόσμο θα μεγαλώσω αυτό το παιδί. Σκέφτομαι πώς θα τον μεγαλώσω και πώς θα τον αναθρέψω έτσι ώστε να γίνει ένας χρήσιμος άνθρωπος, να μην πειράζει ούτε μύγα, να έχει μόνο καλοσύνη και αγάπη μέσα του και όσο πιο πολλές αρετές μπορεί, ειδικά με το ασθενές φύλο. Έχω κάνει αγόρι και νιώθω υπεύθυνος σε αυτά που θα του μεταφέρω. Θέλω να είναι Κύριος, Άνθρωπος και να μπορέσει να πορευτεί στη ζωή όπως θέλει αλλά τουλάχιστον να του έχω δώσει τα εφόδια και αυτές τις πληροφορίες στον εγκέφαλό του ώστε να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση.

  • Πρόσφατα, μίλησες και για ένα άσχημο περιστατικό που σου έχει συμβεί στην δουλειά σου. Αυτό θα είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσεις και ως παράδειγμα για να συμβουλεύσεις ενδεχομένως τον γιο σου;

Όλες οι εμπειρίες που έχω ζήσει μέχρι στιγμής τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή μου σίγουρα θα είναι το καράβι για εμένα για να φτάσω στο λιμάνι που θέλω για την ανατροφή του γιου μου. Θα χρησιμοποιήσω και παραδείγματα αν χρειαστεί. Νομίζω ότι θα πρέπει μεγαλώνοντας να του δείξω τι θα πει αληθινή ζωή. Έχω χρέος να του μιλήσω μέσα από τις εμπειρίες μου και να τον διδάξω κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν να πορευτεί στη ζωή αλλά θα θέλω επίσης να τον παρακινήσω να ταξιδεύει και να βλέπει πράγματα έτσι ώστε να είναι και χρήσιμος στην κοινωνία. Ένα από τα πράγματα που θέλω οπωσδήποτε να κάνω με τον γιο μου είναι να αρχίσει να μοιράζει τα παιχνίδια του σε άλλα παιδιά που το έχουν πολλή περισσότερη ανάγκη απ΄ότι αυτός. Θα πρέπει να είναι ευαίσθητος και να νοιάζεται τους γύρω του.

Η γνώμη του για την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση.
Ο καθένας έχει την άποψή του όσον αφορά το θέμα της πανδημίας. Νομίζω όμως ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες με τον Άρη και πώς έχει συμβεί όλο αυτό το θέμα αλλά νομίζω ότι πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε οτιδήποτε θα πρέπει να σκεφτούμε και να έχουμε πάρει ήδη τις αποφάσεις μας. Αυτό βέβαια αλλάζει. Η κυβέρνηση από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζει μέτρα. Αν είχα μια συγκεκριμένη άποψη, για παράδειγμα ότι παίζω για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για εμβολιασμένους, θα το είχα πει από την αρχή. Δεν γνωρίζω όμως τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα οπότε δεν θέλω να πάρω θέση. Πρώτα απ΄όλα όμως οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόσμο αλλά και τους συναδέλφους πριν πάρουμε αποφάσεις. Εγώ μιλάω πάντα από τη δική μου προσωπική θέση σε σχέση με τις πληροφορίες που γνωρίζω.
  • Εσύ τον τελευταίο καιρό έχεις ανανεωθεί πάρα πολύ. Σε είδαμε με νέο look, είσαι αγνώριστος. Ετοιμάζεσαι για μια ταινία;

Ετοιμάζομαι για μια ταινία ναι! Λέγεται Τυφλή Πίστη, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ακριβής Κόλλια και παραγωγή της Βασιλικής Κατέρη. Πρόκειται για ένα project που το διάβασα και με συγκίνησε και ένας ρόλος που ειλικρινά έχει πάρα πολλά να δώσει. Το σενάριο αγγίζει την εσωτερική δουλειά που κάνει κανείς μέσα του και τη θρησκεία και πολλά γεγονότα που συμβαίνουν κάθε μέρα σε οποιοδήποτε χωριό της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.

  • Πότε θα κυκλοφορήσει;

Τα γυρίσματα έχουν πάει για τον Νοέμβριο του 2022 άρα η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2023.

Η επιστροφή στην Ελλάδα.
Θα ξαναέρθω για τα γυρίσματα αλλά πιο πριν θα έρθω για τη βάφτιση του γιου μου. Η βάφτιση θα γίνει τον Ιούνιο του 2022. Θα μας φέρει όλους αυτό το γεγονός στην Ελλάδα, οικογενειακώς. Από εκεί και πέρα είμαι και ανοιχτός να κάνω κι άλλα πράγματα στην Ελλάδα, κάτι συζητάω, έχω κάποιες προτάσεις.
  • Η βάφτιση του γιου σου θα γίνει στην Ελλάδα και φαντάζομαι δεν έχει έρθει ακόμα.

Φυσικά θα γίνει στην Ελλάδα. Τυπικά, κανονικά! Είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε και διακοπές. Δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμα και μάλλον αυτή θα είναι η πρώτη του φορά.

  • Το ενδεχόμενο να μετακομίσετε στην Ελλάδα το έχεις σκεφτεί; Το έχεις συζητήσει με τη σύντροφό σου;

Το έχω σκεφτεί και το συζητάμε και θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα και πώς θέλουμε να εξελιχθεί και η προσωπική μας ζωή. Είναι κάτι που το συζητάμε και όταν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και το κατάλληλο timing όλα θα γίνουν.

  • Είσαι πολύ αγαπητός στο κοινό ωστόσο σε είδαμε στη Γη της Ελιάς σε έναν «κακό» ρόλο.

Ο ρόλος στη Γη της ελιάς ήρθε μέσω του Ανδρέα Γεωργίου και γράφτηκε μέσω της υπέροχης Βάνας Δημητρίου την οποία εκτιμώ και θεωρώ τηλεοπτική μου μητέρα γιατί αυτή μου έδωσε τον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο και πάντα θα της χρωστάω και θα πίνω νερό στο όνομά της. Ήταν μια αρκετά δελεαστική πρόταση, για κάποια επεισόδια, όχι πάρα πολλά, τόσο όσο. Τώρα, ο ρόλος δεν πεθαίνει οπότε δεν ξέρω εκεί τι θα γίνει, αν θα έχω κι άλλη πρόταση από τον Ανδρέα για να μου γράψουν περισσότερα επεισόδια. Εγώ με μεγάλη μου χαρά θα δεχτώ την πρόταση.

  • Η σειρά σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και γενικότερα τα κανάλια έκαναν στροφή στη μυθοπλασία. Πώς σου φαίνεται αυτό;

Ήταν κι ένας από τους λόγους που είπε το ναι στη Γη της Ελιάς και στον Ανδρέα Γεωργίου, βλέποντας το εξαιρετικό καστ και τον τρόπο που γυρίζεται. Όταν είδα αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς είπα ακόμα πιο εύκολα το ναι! Η ελληνική τηλεόραση έχει ανέβει επίπεδο και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις ξένες παραγωγές. Νομίζω επίσης πως όσο προχωράμε θα βλέπουμε και πολύ πιο ωραία πράγματα και σειρές οι οποίες θα μας καθηλώνουν μπροστά στην τηλεόραση. Δεν είναι τυχαία η επιτυχία του σήριαλ. Ο Ανδρέας έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, κατεβάζει ιδέες, στο εκτελεστικό κομμάτι είναι πάρα πολύ καλός και ειλικρινά στο σετ πέρασα πάρα πολύ καλά. Στα γυρίσματα είχαμε μια φοβερή συνεργασία, περάσαμε καλά και δημιουργήσαμε αυτό το αποτέλεσμα.

  • Έχει τύχει στο παρελθόν να περάσεις άσχημα σε μια συνεργασία;

Έχει τύχει, κυρίως στο θέατρο. Υπήρχαν ηθοποιοί που δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι, χρειάστηκε να παρέμβει ο σκηνοθέτης ή να μιλήσουμε. Από ένα σημείο και μετά χρειάστηκε να μην μιλάω καν σε κάποιους, λόγω της κακής συνεργασίας. Είναι κάτι που είναι πολύ οδυνηρό και σε κάνει να μην πας με τόση λαχτάρα, αγάπη και καλή ενέργεια στη δουλειά αλλά το ξεπερνάς. Η δική μας δουλειά ευτυχώς ή δυστυχώς λήγει κάποιες συνεργασίες μετά από λίγο καιρό. Δουλεύουμε με ανθρώπους για κάποιους μήνες, μέρες, ακόμα και ώρες. Αυτή είναι και η μαγεία της υποκριτικής και νιώθω ευλογημένος, νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ τυχεροί οι επαγγελματίες ηθοποιοί.

  • Αν με κάποιον είχες μια κακή συνεργασία αλλά σου έκαναν πρόταση να ξαναδουλέψεις μαζί του τι θα έκανες;

Εξαρτάται από τη φάση της ζωής μου, από τον ρόλο, από τον σκηνοθέτη, από τους υπόλοιπους συνεργάτες, από πολλά πράγματα. Εγώ έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου να διαλέγω. Τα ζυγίζω πάρα πολύ καλά πριν ξεκινήσω μια δουλειά, αφήνω πολύ λίγες πιθανότητες στο να πω «Αχ γιατί διάλεξα τελικά αυτή τη δουλειά, αφού το ήξερα!». Αν πάω σε project με έναν άνθρωπο που δεν είχαμε καλή σχέση θα βάλω κάτω και θα ζυγίσω τα θετικά και τα αρνητικά. Η αλήθεια είναι ότι είπα όχι σε ένα project το οποίο παίζεται τώρα στην τηλεόραση και θα με έφερνε για 10 μήνες στην Ελλάδα, με γυρίσματα στην Κύπρο, λόγω κακής επικοινωνίας και κακής συνεργασίας με τον παραγωγό. Θεώρησα ότι φτάσαμε σε ένα σημείο ότι είπαμε αυτά που είχαμε να πούμε, αυτός καταλάβαινε άλλο. Έφτασα στο σημείο να ευχαριστήσω και ίσως τα ξαναπούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

  • Πλέον υποθέτω έχεις και την εμπειρία να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα πριν ξεκινήσεις μια συνεργασία.

Κάνω αυτή τη δουλειά 25-26 χρόνια. Νομίζω ότι σίγουρα αν έχεις «σκοτωθεί» με έναν συνάδελφο και έχεις σκηνές μαζί του, δεν μπορείς να δουλέψεις. Αν είναι ένα project που απλά συνεργάζεστε αλλά δεν έχετε κοινές σκηνές, αυτό το κάνει πιο εύκολο. Όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο δεν θυμάμαι να έχω έρθει σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση με ηθοποιό.

  • Φιλίες έχεις κάνει στον χώρο;

Φυσικά! Αδερφικές φιλίες! Ξεκινώντας από τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Θανάση Ευθυμίαδη, τον Γιώργο Καραμίχο, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο κ.α. Οι περισσότεροι είναι Γιώργηδες! Έχω κάνει αδερφικές φιλίες. Μαζί τους έχω να πω πράγματα και εκτός δουλειάς. Με αφορά πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Φυσικά και λέμε πράγματα που έχουν να κάνουν με δουλειά αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες.
  • Έχετε και κάποιους κοινούς κώδικες…

Πολλούς! Έτσι βγάλαμε και με τον Γιώργο Καραμίχο το βιβλίο «Η δύναμη του ηθοποιού». Πρόκειται για ένα καταπλητικό εγχειρίδιο που νομίζω ότι πάει πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα και είναι ένα από τα βιβλία που έχει σαρώσει και είναι best seller, μεταφρασμένο σε 17 χώρες. Κάπως έτσι λειτουργούν οι δικές μου φιλίες.

  • Θα βαφτίσει κάποιος από αυτούς που μου ανέφερες το παιδί σου;

Όχι! Το παιδί μου θα το βαφτίσει η Ηλιάνα Χριστοφίδη που είναι μια φίλη μου που την ξέρω 25 χρόνια μαζί με τον αδερφικό μου φίλο - που έχει να κάνει με τον χώρο- τον Γκρεγκ Γαϊτάνη, είναι σκηνοθέτης και έχει κερδίσει και βραβείο Έμμυ.

  • Κλείνοντας, τι άλλα σχέδια έχεις και τι θα κάνεις αυτό το διάστημα που θα είσαι στην Αμερική;

Αυτό το διάστημα που είμαι στην Αμερική θα περάσω χρόνο με τον γιο μου, τη μαμά μου και τη σύντροφό μου και θα προσπαθήσω να «ρουφήξω» όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ με τους δικούς μου ανθρώπους και ειδικά με τον γιο μου που του έχω τεράστια αδυναμία, τον λατρεύω και νιώθω πραγματικά άσχημα όταν φεύγω να πάω για δουλειά και μπορεί να βρεθώ στο άλλο μέρος του πλανήτη! Ειλικρινά θέλω να δημιουργώ αναμνήσεις και συναισθήματα που θα μας μείνουν για πάντα!

Διαβάστε επίσης:

Είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος ή ο άγνωστος αδερφός του; Η θεαματική αλλαγή στο look του! Αγνώριστος!

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ, να περπατήσω πάνω στη σκηνή. Είχα μαγκωθεί…»

Η Γη της Ελιάς: Ο Βασιλόπουλος έδωσε spoiler: «Θα εισβάλω για κακό» - H πρώτη φωτό από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved