Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Δεν έχω γνωρίσει πιο ευγενικό άνθρωπο από τον Τζόνι Ντεπ»
Showbiz

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Δεν έχω γνωρίσει πιο ευγενικό άνθρωπο από τον Τζόνι Ντεπ»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντεξη, με χαρακτήρα άκρως αποκαλυπτικό, αναφέροντας λεπτομέρειες για το ξεκίνημά του, αλλά και για περίεγες συνήθειες των σταρ, που έχει γνωρίσει. 

Από μικρός ήθελε να γίνει δημοσιογράφος και ήταν κατασταλαγμένος στο ότι ήθελε να ασχοληθεί με το κομμάτι του κινηματογράφου, αν και στην αρχή του ήταν αρκετά δύσκολο να διαχειριστεί ότι ήταν αναγνωρίσιμος. Η Ρούλα Κορομηλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αρχή της καριέρας του και φυσικά αργότερα η Ελένη Μενεγάκη. Όπως είπε ο ίδιος:

«Από μικρός ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και να ασχοληθώ με το σινεμά. Πιστεύω στην τύχη, όταν κάποιος ήρθε και μου είπε ότι με θέλουν επειδή γνώριζα από κινηματογράφο, δεν ήθελα, μου είπαν «θα το κάνεις». Θυμάμαι τις στιγμές με την Ρούλα Κορομηλά στις πρώτες μου εμφανίσεις στην ιδιωτική τηλεόραση. Η Σεμίνα Διγενή άλλαξε επίσης τα τηλεοπτικά δρώμενα», πρόσθεσε σχετικά με τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη "Τι λες τώρα", για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και με λεπτομέρειες που μας έκαναν εντύπωση. Ο ίδιος σημειώνει ήδη πολλά χρόνια στη δημοσιογραφία και στο πολιτιστικό ρεπορτάζ και η δουλειά του είναι κάτι που τον γεμίζει ολοκληρωτικά. Στο ξεκίνημά του, δεν είχε καταλάβει ότι ήταν γνωστός, μέχρι που βρισκόταν δίπλα από τον Μελ Γκίπσον και πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι «είμαι γνωστός», απλά με ψίλιασε το γεγονός ότι πήγαιναν στην μητέρα μου και της έλεγαν «είδαμε το παιδί στην τηλεόραση δίπλα από κάποιον. Αυτός ο «κάποιος» ήταν ο Μελ Γκίμπσον και με προβλημάτισε το γεγονός ότι ήξεραν εμένα και όχι εκείνον».

Όσον αφορά τις συνήθειες των σταρ που έχει γνωρίσει από κοντά, ο ίδιος είπε:

«Δεν έχω δει πιο ευγενικό άνθρωπο από τον Τζόνι Ντεπ... Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι σνομπ απλά έχει ταπεραμέντο... Ο Ρομπιν Γουίλιαμς και η Μέριλ Στρίπ ήταν οι καλύτεροι. Η Στριπ μάλιστα όταν της είπα ότι είναι η καλύτερη μου, σηκώθηκε με φίλησε και μου είπε: « Η μητέρα μου σε ευχαριστεί πολύ γι’ αυτό»... Η χειρότερη στιγμή μου, εάν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, ήταν έκανα συνέντευξη με τον Γκάρι Όλντμαν. «Δεν του άρεσε τίποτα, ούτε οι ερωτήσεις».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την συνέντευξή του:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η επική ατάκα της Μενεγάκη στον Κουτσογιαννόπουλο που έτρεξε στον Μαραθώνιο: «Άντεξες;»

Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με την είδηση που έμαθε on air - «Πάρτε τους παλμούς μου» - Δείτε τι συνέβη

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Ο συνεργάτης της Μενεγάκη έκανε το κινητό... σκουλαρίκι! (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved