Σαμαρά: Οι εμφανίσεις της στο Σασμό είναι ό, τι καλύτερο έχουμε δει στην tv! Πώς έχασε 10 κιλά
Showbiz

Σαμαρά: Οι εμφανίσεις της στο Σασμό είναι ό, τι καλύτερο έχουμε δει στην tv! Πώς έχασε 10 κιλά

Σασμός: Η τηλεοπτική Στέλλα, δηλαδή η αγαπημένη μας Ευγενία Σαμαρά, είναι σίγουρα η πιο καλοντυμένη ηρωίδα στην τηλεόραση.

Δεν θα διαφωνήσω στο γεγονός ότι υποδύεται μια φτασμένη δικηγόρο στα Χανιά, ωστόσο αν δεν το έχεις κιόλας, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις ούτε στον ρόλο. Με απλά λόγια η Ευγενία Σαμαρά εκτός από πανέμορφη, ταλαντούχα και γεμάτη χιούμορ είναι στιλάτη και εντός και εκτός Σασμού.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η ηθοποιός έχει μια απίθανη γκαρνταρόμπα στη σειρά με την ενδυματολόγο να κάνει θαύματα πάνω της.

Από ανδρόγυνο στιλ, κομψά θηλυκά κοστούμια, αέρινα φορέματα και πιο casual σύνολα πάντα συνδυασμένα με απόκανες γόβες ή μποτίνια και φυσικά σε χρώματα που να αναδεικνύουν τα μεσογειακά της χαρακτηριστικά.

Δες την στη gallery

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά Η Εκδρομή ήμουν δέκα κιλά πάνω. Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου. Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε.

Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα», είχε πει η ίδια η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της για το πώς είχε χάσει δέκα περιττά –για εκείνη- κιλά.

Διαβάστε επίσης

Ευγενία Σαμαρά: Η μητέρα... ντεντέκτιβ, τα 7 χρόνια σχέσης με τον Ποιμενίδη και ο ρόλος στον Σασμό!

Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν Σαμαρά και Αυγουστίδης στα γυρίσματα - Δεν μπορούν να το διαχειριστούν

Σαμαρά - Ποιμενίδης: Το σπίτι τους είναι βγαλμένο από σελίδες περιοδικού - Η υπέροχη διακόσμηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved