Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Η μητέρα... ντεντέκτιβ, τα 7 χρόνια σχέσης με τον Ποιμενίδη και ο ρόλος στον Σασμό!

Gossip-tv Team

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η σειρά Σασμός στην οποία πρωταγωνιστεί ως Στέλλα Καμαριωτάκη ενώ αναφέρθηκε και στο παρελθόν τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε όσο και στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. 

Η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε αρχικά για τον εαυτό της: «Είμαι και λίγο drama queen, μην νομίζεις!».

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος μου άρεσε πολύ. Όταν διάβασα ότι θα την αφήσει ο αρραβωνιαστικός της, χάρηκα γιατί είναι δυναμική. Αυτή η κοπέλα θα γνωρίσει κάποιον άλλον τώρα στην ζωή, ένας γιατρός και θα ξεκινήσει κάτι όμορφο, πόσο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας δεν ξέρω».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η ηθοποιός μίλησε και για τη μητέρα... ντεντέκτιβ που έχει μιας και όπως είπε με πολύ χιούμορ: «Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει. Τώρα που έχω σκυλί, έχω και εγώ αγωνία. Πιστεύω αν ήμουν μητέρα θα ήμουν και εγώ υπερπροστατευτική».

Στη συνέχεια, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε και στην μετάβασή της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν χαρούμενη, τα πράγματα ήρθα σιγά – σιγά στην ζωή μου. Δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία. Είχα μεγάλη πίστη, αλλά ήρθαν όλα εύκολα».

Και κατέληξε: «Η οικογένεια μου και κάποιοι καρδιακοί φίλοι από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα είναι αυτοί που θα πάρω τηλέφωνο σε μια δυσκολία. Δεν ζητάω βοήθεια εύκολα και αυτό είναι βλακεία. Τώρα πια δεν το κάνω πια».

Όσο για τη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη αν και δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες, έφτυνε τον... κόρφο της προκειμένου να μη τους ματιάσει κανείς καθώς είναι ήδη επτά χρόνια μαζί και ούτε η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει πώς πέρασαν τόσα χρόνια.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον χαμό της συζύγου του: «Δεν της είπα όσα ήθελα»

Μαρίνα Πατούλη: «Δε μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή, φαντάζομαι ότι φρίκαρε με αυτό που άκουσε και είδε»

Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν Σαμαρά και Αυγουστίδης στα γυρίσματα - Δεν μπορούν να το διαχειριστούν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved