Κι όμως είναι η Άννα Μαρία Λογοθέτη! Η απίστευτη αλλαγή και η συγκλονιστική εξομολόγηση
Showbiz

Κι όμως είναι η Άννα Μαρία Λογοθέτη! Η απίστευτη αλλαγή και η συγκλονιστική εξομολόγηση

Μια ακόμη τεράστια αλλαγή για την Άννα Μαρία Λογοθέτη. Εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (6-12) και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Το ξανθό κορίτσι που γνωρίσαμε πριν χρόνια στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που είναι σήμερα. Πιο αδύνατη από ποτέ και με μακριά μαύρα μαλλιά, η Άννα Μαρία Λογοθέτη, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Οι αμοιβές τότε ήταν πολύ καλές, αλλά δεν κράτησα χρήματα. Τα έπαιρνε η μητέρα μου και όταν έφτασε η στιγμή να παντρευτώ τη ρώτησα τι έχει μείνει από το κομπόδεμά μου και μου είπε τίποτα. Δεν γίνεται να έχουν ξοδευτεί τόσα χρήματα σε καλλυντικά και ρούχα, όπως μου είπε. Με τη μητέρα μου δεν έχω επαφή από το 2016, όταν πέθανε ο πατέρας μου.

Με τη μαμά μου η σχέση έγινε τοξική, πριν χάσω τον μπαμπά μου. Δεν συμφωνούσαμε σε πολλούς χειρισμούς που είχε κάνει στα χρόνια. Όταν έφτασα στο σημείο να ζυγίσω τα πράγματα, είπα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει τοξικότητα γύρω μου. Πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Χώρισα και μέσα σε αυτή την αλλαγή ήταν να αποκοπώ από όποια σχέση με κάνει να αισθάνομαι χάλια. Η μητέρα μου είναι χειριστική, ήθελε να κάνει κουμάντο σε όλους μας», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας:

«Ήταν πολλά που με έκαναν να φύγω. Το κερασάκι, αυτό που γύρισα στο σπίτι και είπα τέλος ήταν όταν έκανα πρόβες για ένα musical στο θέατρο με πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Εγώ είχα έναν κόουτς μέσα από αυτό το team που θα μου έκανε μαθήματα υποκριτικής. Δεν ζει πια.

Ήταν πολύ μεγάλος ηθοποιός, είχε και δίδυμο αδερφό. Κάναμε πρόβες στο σπίτι του, την 3η φορά μου την έπεσε στεγνά. Θυμάμαι ότι το αντιλήφθηκα όταν κλείδωσε την πόρτα. Ήρθε καταπάνω μου, έτρεξα έσπασα το τζάμι της πόρτας και έφυγα. Εκεί είπα δεν θα το συζητήσω. Μετά από έξι μήνες πέθανε», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης

Σκορδά – Λιάγκας: «Τα έχασαν» on air με την θεαματική αλλαγή της - «Άλλαξε εντελώς. Δεν τη γνώρισα»!

Ώρες αγωνίας για την Άννα Μαρία Λογοθέτη: «Όταν έφυγα από το σπίτι η φωτιά ήταν 5 στενά πιο πάνω»

Δύσκολες ώρες για την Λογοθέτη - Το χειρουργείο του γιου της και το μήνυμα στο Facebook

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved