Μανώλης Κονταρός: Η ηλικία, το τροχαίο που τον καθήλωσε σε καροτσάκι & οι κουμπάροι Βανδή-Μπισμπίκης
Showbiz

Μανώλης Κονταρός: Η ηλικία, το τροχαίο που τον καθήλωσε σε καροτσάκι & οι κουμπάροι Βανδή-Μπισμπίκης

Τον Μανώλη Κονταρό σίγουρα τον γνωρίζετε, πόσα πράγματα γνωρίζετε όμως για εκείνον;

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια για την παράδοση του τόπου του.
Φέτος τον απολαμβάνουμε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ τον είδαμε και στο J2US.

Μάθετε παρακάτω τα πάντα για τον Μανώλη Κονταρό....

  • Γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1968 στις Βρύσσες Αποκορώνου στα Χανιά.
  • Είναι 53 ετών.
  • Είναι Δίδυμος.
  • Είναι γιος του Ιωάννη Κονταράκη που κατάγεται από τον Tζιτζιφέ Αποκορώνου και της Άννας Μακρυδάκη που είναι από το Φρε Αποκορώνου.
  • Έχει τρεις αδερφές, τη Μαρία, τη Γεωργία και τη Ζαχαρένια.
  • Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 17 ετών.
  • Έχει ασχοληθεί και με τον χορό.
  • Παντρεύτηκε το 1998 την Αθηνά Μαυριδάκη και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του Γιάννη, της Άννας, του Ιάκωβου και της Ελένης.
  • Ζει με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο.
  • Φέτος βρίσκεται στην Αθηνά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, καθώς εμφανίζεται νυχτερινό κέντρο Lido Live Stage μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.
  • Το Instagram του είναι kontaros_manolis.

Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω...»

Η καριέρα

  • Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά έχοντας ως πρότυπα τον Νίκο Μανιά και τον Μανώλη Κακλή.
  • Σταθμός στην καριέρα του ήταν η 18ετή συνεργασία του με τον λυράρη Γεώργιο Τσουρουπάκη με τον οποίο ηχογράφησαν πολλά τραγούδια.
  • Έχει εμφανιστεί σε εκδηλώσεις στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό.
  • Τραγουδά κρητικά παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια.

O γάμος


Ο Μανώλης Κονταρός βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Αθηνάς Μαυριδάκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Οι δυο τους είναι γονείς τεσσάρων παιδιών, του Γιάννη, της Άννας, του Ιάκωβου και της Ελένης. Η βάση της οικογένειας είναι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Με την οικογένειά του.

Το τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε καροτσάκι

Τον Δεκέμβριο του 2010, ο Μανώλης Κονταρός είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, που παραλίγο να τον αφήσει καθηλωμένο σε αναπηρικό καρότσακι. Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό του που ήταν σταματημένο στην άκρη, καθώς είχε αισθανθεί αδιαθεσία.

«Κατ’ αρχήν νοιώθεις ότι χάνεις τα πάντα, ότι γκρεμίζονται τα πάντα. Τότε κουνούσα λίγο τα χέρια μου. όταν είσαι ένας άνθρωπος που λόγω της δουλειάς σου είσαι μέσα στον κόσμο, είσαι πάντα δυνατός, ήμουν στην καλύτερη στιγμή της ζωής μου, έχω 4 παιδιά, κοινωνικά, επαγγελματικά πήγαινα πολύ καλά και ξαφνικά βρίσκομαι ακίνητος, λες “θέλω να φύγω δεν υπάρχει λόγος να ζω” και δεν σου κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσω και είχα βρει και τον τρόπο», είχε δηλώσει για το ατύχημα ο Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή “Αυτοψία” του Αντώνη Σρότερ και είχε συνεχίσει:

«Το πόδι μου κούνησε μετά από 7 μήνες. Μάλιστα τη μέρα που κούνησε το πόδι μου είχαν έρθει κάποιοι φίλοι μου από την Κρήτη να με δουν και είχαμε κάνει το δωμάτιο σαν ταβέρνα. Φέρανε μουσικά όργανα, φαγητά και γινόταν γλέντι. Οι Γερμανοί είχαν σαλτάρει. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι κούνησε το πόδι μου. Τότε όλοι πίστευαν πως το νόμιζα αυτό από τη χαρά μου. Όμως δεν ήταν έτσι. Από τότε, με επίμονη προσπάθεια, σηκώθηκα αρχικά στο «Πι» και τώρα δόξα τω Θεώ, περπατώ με πατερίτσες».

Τελικά με δύναμη ψυχής κατάφερε να σηκωθεί και να περπατήσει. Ωστόσο το 2016 ένα δεύτερο τροχαίο ατύχημα του άλλαξε για δεύτερη φορά τη ζωή. Ενώ ταξίδευε οδικώς στην Αθήνα από το Ναύπλιο, μία νταλίκα έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο που επέβαινε, μαζί με τρεις συνεργάτες του.

«Το τροχαίο έγινε την ώρα που πηγαίναμε σε μια βάφτιση στο Ναύπλιο. Όταν φτάσαμε σε σταυροδρόμι το φορτηγό μπήκε μέσα στον δρόμο. Αφού και εγώ και οι φίλοι μου που πηγαίναμε μαζί στη βάφτιση, δεν χτυπήσαμε καθόλου, είναι όλα καλά. Τα υπόλοιπα φτιάχνουν», είχε πει στο Flashnews. Δυστυχώς όμως η κατάσταση της υγείας του σπουδαίου καλλιτέχνη επιδεινώθηκε και βρίσκεται καθηλωμένος σε καροτσάκι.

«Τα κουμπαράκια» Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Μανώλης Κονταρός έχει πολλούς φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Εκτός από τον Γιώργο Τσαλίκη που συνεργάζονται φέτος, είναι πολύ καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, με την οποία είχαν συναντηθεί πρώτη φορά μουσικά στην τηλεόραση στο My Greece και στο Σπίτι με το Mega.
Πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, τους οποίους αποκάλεσε “τα κουμπαράκια μου” προκαλώντας χαμό!

Διαβάστε επίσης:

J2US: Mανώλης Κονταρός: Η αινιγματική μαντινάδα που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή!

Super Κατερίνα: Τηλεφώνησαν on air στον Κονταρό και τον ρώτησαν αν παντρεύει Βανδή και Μπισμπίκη

Βανδή - Μπισμπίκης: Χθες το βράδυ διασκέδασαν στα μπουζούκια! Οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved