Χρηστίδου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι εικόνες από το σπίτι της είναι παραμυθένιες
Showbiz

Χρηστίδου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι εικόνες από το σπίτι της είναι παραμυθένιες

Μπορεί και τα φετινά Χριστούγεννα της Σίσσυς Χρηστίδου να είναι αλλιώτικα καθώς η καθημερινότητά της μετά την περιπέτεια υγείας που βιώνει η μαμά της, έχει αλλάξει ωστόσο αυτό που την κάνει να νιώθει καλά είναι να περνά όμορφες στιγμές με τους γιους της.

Αυτό το διάστημα πολλοί στολίζουν το σπίτι τους, έτσι έκανε και η παρουσιάστρια του Mega και οι πρώτες εικόνες που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram είναι πραγματικά μαγικές.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει ένα υπέροχο σπίτι, με τζάκι και μεγάλους χώρους διακοσμημένους παραμυθένια, είναι και το γεγονός ότι με το καλαίσθητο γούστο της, παραμέρισε τα γνωστά και τετριμμένα και στόλισε όπως κανένας άλλος.

Στην άκρη του σαλονιού της πήρε τη θέση του ένα πανύψηλο δέντρο με κομψά και ιδιαίτερα στολίδια ενώ όπου κι αν γυρίσει το μάτι σου βλέπεις λαμπιόνια φωτεινά που κάνουν το χώρο να δείχνει απίθανο!

“It’s the most wonderful time of the year…”, γράφει η ίδια με τους επώνυμους φίλους της να σπεύδουν να σχολιάσουν τον καταπληκτικό στολισμό του σπιτιού της που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό!

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Διαβάστε επίσης

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο πλευρό της μητέρας της στο νοσοκομείο – Το δώρο του Mike στη γιαγιά του (Video)

Χρηστίδου: Η απολαυστική περιγραφή για την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν δούλευε με τον Αρναούτογλου!

H ενόχληση της Χρηστίδου με την ατάκα Κούγια για Λιγνάδη: «Έχει ακόμη την αίσθηση του χιούμορ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved