Showbiz

Χρηστίδου: Η απολαυστική περιγραφή για την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν δούλευε με τον Αρναούτογλου!

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη ζωντανή σύνδεση με την Ονειρούπολη στη Δράμα καθώς σήμερα (5/12) γίνεται η έναρξη της γιορτινής περιόδου, θυμήθηκε κάτι που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ αφού αφορούσε στην πρώτη της εγκυμοσύνη!

Η όμορφη παρουσιάστρια γύρισε τον χρόνο πίσω στο 2007 όταν είχε βρεθεί στη Δράμα για τις γιορτινές εκπομπές που παρουσίαζε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είπε λοιπόν:

«Πηγαίναμε εκεί με τον Όμορφο Κόσμο. Κάναμε εκδρομές. Έβαζε μια τεράστια σκηνή εκεί ο Αρναούτογλου, ανεβαίναμε πάνω και ερχόταν ο κόσμος.

Κάναμε τις εκπομπές μας ζωντανά. Και θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία. Τον Δεκέμβριο του 2007, πήγαμε για τρίτη φορά στην Ονειρούπολη.

Εγώ χόρευα πολύ τότε στην εκπομπή. Είχα μια καθυστέρηση στον κύκλο μου και πριν το ταξίδι έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Ήταν τη μέρα που φεύγαμε.

Πήρα τη μαμά μου πρώτα και της είπα πως νομίζω πως είμαι έγκυος. Ήμουν έξω από τα στούντιο και ετοιμαζόμουν να φύγουμε για Δράμα. Συναντήθηκα με τους γονείς μου στη Δράμα. Ήμουν έγκυος και δεν το είχα πει πουθενά.

Πάνω στη σκηνή ήμουν ακίνητη, γιατί νόμιζα πως κάτι θα συμβεί στο παιδί. Και ο Αρναούτογλου μου έλεγε κουνήσου “παιδάκι μου”. Το είπα και στον ενδιαφερόμενο και ήρθε και αυτός μαζί. Έλεγε ο Γρηγόρης “γιατί μαζεύτηκε όλο το σόι;”».

Φυσικά η περιγραφή της έκανε τους συνεργάτες της να γελάσουν πολύ. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

H ενόχληση της Χρηστίδου με την ατάκα Κούγια για Λιγνάδη: «Έχει ακόμη την αίσθηση του χιούμορ»

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα εντυπωσιακά μελομακάρονα που ξετρέλαναν το Instagram

Θοδωρής Μαραντίνης: Το δεύτερο χειρουργείο και η σχέση του σήμερα με την Σίσσυ Χρηστίδου! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved