Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία που ανέβασε και "έριξε" το Instagram!
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία που ανέβασε και "έριξε" το Instagram!

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της και το κοινό την παρακολουθεί σχεδόν καθημερινό, μέσα από τον "Σασμό".

Οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά την δραματική σειρά του Alpha και ανυπομονεί για το ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις, που θα μας αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στον "Σασμό", παρέα με τον λατρεμένο της γιο Ορφέα Αυγουστίδη. Η ίδια έχει πει επανειλημμένες φορές ότι αγαπάει υπερβολικά το παιδί της και νιώθει πολύ περήφανη, για όλα όσα εκείνος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Η στοργική μητέρα αποφάσισε πριν από λίγες ώρες να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν, που κατάφερε να "ξεθάψει".

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Τζομπανάκη είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media, αφου ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους followers της για τα επαγγελματικά της σχέδια. Στην φωτογραφία που πόσταρε, φαίνεται η ίδια να αγκαλιάζει και να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Ορφέα, ενώ εκείνος είναι μωρό. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Ο Ορφέας μου #moto #baby»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Μαρία Τζομπανάκη «Τον κουβαλούσαν στο σπίτι αιμόφυρτο κι έλεγε μαντινάδες…» (Video)

Σασμός: «Βόμβα» έριξε η Μαρία Τζομπανάκη! «Το αν ζει ο πατέρας του Άγγελου είναι το μεγάλο μυστικό»

Σασμός: Σαρώνουν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες της Καλλιόπης που έχει μείνει... άφραγκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved