Showbiz

Νένα Μεντή: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει»

Gossip-tv Team

Η Νένα Μεντή έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μίλησε για όλα!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί: «Η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν μία σπάνια, τολμηρή και ελεύθερη γυναίκα που έκανε ότι ήθελε και όχι της επιβάλλανε. Για μένα αυτό είναι ευτυχία στον άνθρωπο, να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φραγμούς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο ηθοποιός στο θέατρο σπάνια έχει επιλογή, του τα «βάζουν» τα πράγματα. 15 χρόνια τώρα περνάω μία περίοδο στη ζωή μου πιο τυχερή και αυτόνομη, μπορώ να επιλέγω».

Ερωτώμενη για την τηλεόραση σήμερα, η Νένα Μεντή έγινε... χείμαρρος: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό. Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα!».

Η Νένα Μεντή όμως μίλησε και για την αποξένωση που βλέπει πλέον πως υπάρχει στις νέες γενιές. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε: «Οι νέοι έχουν πατήσει τη φλούδα της τεχνολογίας και τσουλάνε στο χάος. Έχουν απομονωθεί και βλέπω ανθρώπους νέους, μεσήλικες έφηβους να ανεβοκατεβάζουν αυτό το πράγμα. Τρελαίνομαι. Έχω πάει σε ένα ζευγάρι σε μαγαζί και τους είπα “παιδιά, δεν θα πείτε καμία κουβέντα;”».

Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για μεγάλες μορφές του καλλιτεχνικού κόσμου όπως για τον Μάνο Χατζιδάκι, ενώ τόνισε πως είχε την τύχη να γνωρίσει και να συνεργαστεί με ιερά τέρατα του θεάτρου, όπως ήταν η Κατίνα Παξινού και η Έλλη Λαμπέτη. «Οι άνθρωποι αυτοί κουβαλούσαν ολόκληρους κόσμους μαζί τους», είπε.

Επίσης μίλησε για τα απλά πράγματα που αγαπάει και την κάνουν ευτυχισμένη: «Εγώ γουστάρω φίλους, κρασάκι, χαρτιά… Δεν παίζω πια, γιατί πέθαναν οι μισοί, οι άλλοι μισοί δεν έχουν λεφτά».

Τέλος μίλησε για τον άνθρωπο εκείνον που την κάνει να... λιώνει που δεν είναι άλλος από τον εγγονό της για τον οποίο είπε: «Μπορεί ο εγγονός μου να κοιτάει τη γιαγιά του και να παίρνει κάτι; Να του περάσω μία αξία;».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Νένα Μεντή: Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της: «Δεν υπάρχει αυτό το σοκ» (video)

The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Νένα Μεντή: «Με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη δεν υπήρξαμε ποτέ φίλες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved