Αμαλία Καβάλη: Το spoiler για τις Μέλισσες που κατάφερε να εκμαιεύσει ο Γρηγόρης από την Ουρανία!
Showbiz

Αμαλία Καβάλη: Το spoiler για τις Μέλισσες που κατάφερε να εκμαιεύσει ο Γρηγόρης από την Ουρανία!

Η Αμαλία Καβάλη η οποία πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες ως Ουρανία, σύζυγος του Κυριάκου, δεν ήθελε να πει τίποτα για τη συνέχεια του ρόλου της όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατάφερε να της εκμαιεύσει κάτι που δεν περιμέναμε! 

Η γνωστή ηθοποιό μίλησε για την καριέρα της μέχρι σήμερα, όμως τόνισε ότι έχει γενικότερα πρόβλημα με τη δημοσιότητα γι' αυτό και σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

«Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ τις ερωτήσεις που γίνονται σε μία συνέντευξη και αφορούν τα προσωπικά θέματα» είπε αρχικά η Αμαλία Καβάλη και συνέχισε μιλώντας για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Κυριάκο, ο οποίος στο παρελθόν την είχε απατήσει. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της συνέβη τον καιρό που προβάλλονταν τα συγκεκριμένα επεισόδια με τον Κυριάκο και την Ουρανία:

«Είχα πάει σε έναν παγωτατζή και την ώρα που πήγα να πληρώσω, μου λέει, όχι κορίτσι μου, δεν θα σε πληρώσω, σε κέρασε ο Κυριάκος πίκρα και δεν θα σε γλυκάνω εγώ;»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Την Ουρανία την ενόχλησε, που ο Κυριάκος είχε κρυφή παράλληλη ζωή για μία δεκαετία και όχι ότι πήγε με κάποια άλλη γυναίκα. Πήρε μεγάλο διάστημα για να τον συγχωρέσει».

Σε ό,τι αφορά πιο προσωπικά θέματα, η ηθοποιός είπε ότι: «Δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδες, ότι υπάρχει μόνο ο ένας ή η μία, μου φαίνεται εγκλωβιστικό στις σχέσεις».

Η ίδια μίλησε και για την εξάρτηση που είχε με το τσιγάρο το οποίο έκοψε τελικά, χωρίς όμως να είναι σίγουρη ότι το έχει κόψει για πάντα: "Κάπνιζα από 13 ετών, έκανα μεγάλη προσπάθεια να το κόψω και τελικά τα κατάφερα μέσα στην καραντίνα" κατέληξε η Αμαλία Καβάλη.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η όμορφη ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό ποστ της «Ουρανίας» - Τα κιλά και η μάχη με το κάπνισμα

Άγριες Μέλισσες: Την είδαμε και πάθαμε πλάκα! Η Ουρανίτσα έκοψε κοντά τα μαλλιά της και είναι κούκλα

Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Ουρανία! Δες την για πρώτη φορά με έντονο μακιγιάζ και θα σαστίσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved