Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την αρρώστια και την απώλεια»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την αρρώστια και την απώλεια»

H Παναγιώτα Βλαντή έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες, έχει ζήσει στιγμές που έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα της.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τις θεατρικές παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, για το αν έχει ελεύθερο χρόνο και για το πώς είναι ο έγγαμος βίος.

Θεατρικά, πού σας συναντάμε;

Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη σκηνοθετεί μια «θεατρική συναυλία», το «θαύμα», σε κείμενο . και μουσική του Γιώργου Φακανά, με πρωταγωνιστές εμένα και τον Θανάση Κουρλαμπά. Ανεβαίνουμε στη σκηνή του «Αθηνά live» και με τη συνοδεία της 10μελούς ορχήστρας ταξιδεύουμε μέσα από αφηγήσεις και τραγούδια, από τη Θράκη, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία μέχρι το Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Εξυμνούμε την Ελλάδα και τις αρετές της, είναι καλό να τις θυμόμαστε, μη στεκόμαστε μόνο στα κακά της: Η δεύτερη παράσταση παρουσιάζεται στο Επί Κολωνώ, λέγεται «Σιωπηλή λίμνη», σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη. Πρόκειται για το βραβευμένο έργο του Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσόλα και έχω την τύχη να συναντιέμαι και εδώ με τον Θανάση Κουρλαμπά και τον Χάρη Τσιτσάκη.

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει;

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει, αλλά θα έχω σύντομα! Λόγω κορονοϊού, πήγαν πίσω τα πράγματα, τώρα έπεσαν όλα μαζί. Στόχος μου είναι να είμαι καλά και να κάνω μια δουλειά, έχοντας όμως ελεύθερο χρόνο. Το «πολύ» σε απομακρύνει από τους οικείους σου και τη ζωή.

Τι σας αρέσει να κάνετε όταν δεν δουλεύετε;

Να αθλούμαι! Μου αρέσει πολύ η γυμναστική, έχω υπάρξει ερασιτέχνης αθλήτρια, θέλω να βλέπω και τους ανθρώπους μου, βέβαια, να βλέπω μια ταινία με τον άντρα μου.

Στερείστε για να έχετε αυτό το σώμα;

Στερούμαι και προσπαθώ πάρα πολύ εδώ και χρόνια. Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, αλλά όλα αυτά τα αγαπώ. Από μικρή δεν τρώω τηγανητά, θέλω μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό.

Είστε γυναίκα που κάνετε δουλειές στο σπίτι;

Και μαγειρεύω και καθαρίζω!

Πώς είναι ο έγγαμος Βίος;

Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά και νομίζω ότι δεν θα καταλάβω, γιατί έχω έναν υπέροχο σύντροφο.

Ποια είναι η δίκη σας ευχή;

Υγεία και τίποτε άλλο! Αν τη χάσεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Ισως, φταίει το ότι δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την αρρώστια και την απώλεια.

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση» (video)

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε»»!

Σοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν η σεξουαλική παρενόχληση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved