Natasha Kay: «Με τον Νίκο Μπάρκουλη είμαστε αρκετούς μήνες μαζί»
Showbiz

Natasha Kay: «Με τον Νίκο Μπάρκουλη είμαστε αρκετούς μήνες μαζί»

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο MadWalk η Νatasha Kay μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, για το Μέγαρο Μουσικής, αλλά και για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρκουλη.

Κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, που ξεκίνησε να την ακολουθεί αρχικά ως youtuber και έπειτα ως τραγουδίστρια.

Η Νatasha Kay εξήγησε στη Realnews: «Τραγουδίστρια, αυτός ήταν ο στόχος μου εξαρχής. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τον κλάδο των social media, λατρεύω το creative process και τη φωτογραφία, αλλά δεν αυτοαποκαλούμαι Influencer σε καμία περίπτωση». Ούσα δημοφιλής στη νέα γενιά, νιώθει ευθύνη. «Προφανώς και η έκθεση σε ένα μεγάλο κοινό αποτελεί ευθύνη. Γι' αυτόν τον λόγο επιλέγω να δημοσιεύω υλικό που είτε αφορά τη δουλειά μου, είτε μπορεί να φτιάξει λίγο τη διάθεση του κόσμου και να τον παρακινήσει να κυνηγήσει τους στόχους του», είπε.

Φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα η Ν. Key συγκέντρωσε πριν από λίγες ημέρες τα φλας κατά τη διάρκεια του MadWalk-The Fashion Music Project. Στο ετήσιο σόου μόδας και μουσικής το οποίο διοργανώνει το ΜΑD TV, η Natasha Key ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Lil Koni και τραγούδησαν για τη συλλογή «Celia Kritharioti 5226», κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο σύντροφος της, Νίκος Μπάρκουλης, δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη συμμετέχει φέτος στο μουσικό σόου «Just the 2 of us».

«Με τον Νίκο, λόγω κοινής παρέας, βρεθήκαμε κάποια στιγμή στον ίδιο χώρο και έτσι γνωριστήκαμε. Είμαστε αρκετούς μήνες μαζί», δήλωσε η Natasha, η οποία τον στηρίζει πάντοτε. «Είμαι πολύ υπερήφανη για την πρόοδο και την εξέλιξη του Νίκου, καθώς μιλάμε για ένα άτομο που δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία να τραγουδήσει ή να κάνει performance και πλέον φέρνει εις πέρας και τα δύο αξιοπρεπέστατα», είπε και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου λάτρευε τον ελληνικό κινηματογράφο, οπότε, όταν ήμουν μικρή, βλέπαμε παρά πολλές ταινίες και σε μερικές από αυτές ήταν φυσικά και ο πατέρας του Νίκου». Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από την Panik Records το νέο τραγούδι της με τίτλο «Nights» («Ενα βράδυ»).

«Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ένα από τα αγαπημένα μου και είχα άγχος για τις αντιδράσεις, καθώς μουσικά είναι κάτι καινούργιο σε σχέση με ό,τι έχω κάνει. Χάρηκα πολύ που ο κόσμος το αγάπησε και πέρασα το vibe που ήθελα, εκείνο που σου θυμίζει τη στιγμή και συνδέει μια συγκεκριμένη ανάμνηση με "Ενα βράδυ"», τόνισε. Οσο για την πηγή της έμπνευσης της; «Κάθε φορά είναι διαφορετική, αλλά παίζει ρόλο το τι θα μου βγάλει η συγκεκριμένη ημέρα που θα πάω .στο στούντιο... Δεν θα πω ότι όσα έχω γράψει τα έχω ζήσει κιόλας, αλλά εμπνέομαι αρκετά από το περιβάλλον μου. Το βιντεοκλίπ το γυρίσαμε στο Λονδίνο με τον Γιώργο Μπενιουδάκη και τον Γιάννη Μιχελόπουλο, οι οποίοι πραγματικά απεικόνισαν το κομμάτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Και μπορεί η Natasha να αποχαιρετά δικαιωμένη το 2021, εξίσου όμως δυναμική αναμένεται και η έναρξη του 2022, που θα τη βρει στο Μέγαρο Μουσικής. «Θέλω να δείξω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου, που αγαπά την παράδοση και την ιστορία των λαών. Γι' αυτό θα τραγουδήσουμε ακούσματα από όλο τον κόσμο μαζί με το χορωδιακό μου σχήμα, Choir on the Stairs στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 15 Ιανουαρίου. Στο άμεσο μέλλον έρχονται επίσης πολύ όμορφες συνεργασίες, τις οποίες ανυπομονώ να δείτε!», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Κοκλώνης έγινε Ρουβάς και πέταξε τις…σπόντες του μέσα από το τραγούδι που ερμήνευσε

Μαίρη Μπάρκουλη: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγησή της με τη Βανδή – Τα κλάματα και η ανάρτηση

Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρκουλης: «Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved