Εριέττα Μανούρη: Οι κρίσεις πανικού, η πηλοθεραπεία και το παρατσούκλι "Τάκης"
Showbiz

Εριέττα Μανούρη: Οι κρίσεις πανικού, η πηλοθεραπεία και το παρατσούκλι "Τάκης"

Η Εριέττα Μανούρη μίλησε για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός.

Επίσης, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» αναφέρθηκε στο πώς ήταν να συνεργάζεται στο θέατρο με τον σύντροφο της και πώς αντιδρά στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική ζωή της.

Ενα κορίτσι που έχει κρίσεις πανικού από παιδί πώς και επιλέγει να γίνει ηθοποιός;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κι εγώ. Το ψάχνω. Δυστυχώς, εμένα με πιέζει καθημερινά στη ζωή μου χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι. Απλώς φέτος έχω μπει σε μια διαδικασία που ψάχνω τρόπους να απασχολώ το μυαλό μου, όταν έχω ελεύθερο χρόνο, για να περιορίσω το άγχος Πιστεύω ότι το επέλεξα για να ξορκίσω το κακό. Με έχει κάνει πιο σκληρή, σίγουρα. Οπότε μόνο καλό μου κάνει πια.

Τι κάνετε δηλαδή;

Εχω ξεκινήσει κάποια χειρωνακτικά χόμπι. Είναι ένας τρόπος να αδειάζω το μυαλό μου από σκέψεις. Κάνω πηλοθεραπεία. Φτιάχνω πράγματα από πηλό. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να καθαρίσει το κεφάλι μου. Νιώθω δημιουργική και παράλληλα έχω ξεκινήσει δύο μουσικά όργανα. Πριν από αυτό πέρασα και από σκοτεινές πλευρές. Εχω περάσει όχι από απόγνωση, αλλά από το στάδιο της παραίτησης. Εβλεπα όλη την ημέρα Netflix και καθόμουν στον καναπέ, αλλά πρέπει να περάσεις κι από αυτό το στάδιο.

Εχω ακούσει ότι έχετε το παρατσούκλι «Τάκης». Πώς προέκυψε;

Εχω αρκετά ανδρικές συμπεριφορές στον τρόπο που κάθομαι, που μιλάω, οπότε κάπως έτσι... Εχει πλάκα, εμένα μου αρέσει πολύ.

Πώς ήταν να συνεργάζεστε στο θέατρο με τον σύντροφο σας;

Ηταν μια ευχάριστη εμπειρία και ήταν και ένας λόγος για να πω «ναι» σε αυτή τη δουλειά. Ηταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι και για τους δυο μας. Οταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και υπάρχει οικειότητα, τα πράγματα είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολα και όμορφα. Οταν είναι ένας άνθρωπος που τον νοιάζεσαι και τον αγαπάς και πάτε μαζί σε αυτό το ταξίδι, έχει ενδιαφέρον. Το καλοκαιρινό μας ταξίδι με τις «Πεταλούδες» ήταν πολύ όμορφο και μόνο καλές αναμνήσεις θα έχουμε από αυτό.

Οταν διαβάζετε πράγματα για τη σχέση σας, πώς αντιδράτε;

Νομίζω πως πια απλώς γελάω. Αν είναι κάτι τελείως παράλογο, όπως π.χ. ότι παντρεύομαι και είμαι έγκυος, γελάω. Αλλά από κει και πέρα είναι ένα κομμάτι το όποιο ξέρεις ότι δεν μπορείς να αποφύγεις. Δεν μου αρέσει σίγουρα, δεν το κυνηγώ, δεν το θέλω στη ζωή μου. Προσπαθώ να το παίρνω στην πλάκα και να μην ασχολούμαι παραπάνω.

Είναι θετικό το πρόσημο στην προσπάθεια του #ΜeΤοο;

Μόνο θετικό είναι το πρόσημο! Θεωρώ ότι, επειδή έχουν ακουστεί πολλές απόψεις, καλό είναι να μιλάμε λιγότερο και να αφήσουμε τα πράγματα να, κυλήσουν και να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Όλοι έχουν άποψη, αλλά όταν μιλάμε όλοι μειώνεται η αξία των πραγματικών περιστατικών που πρέπει να ακουστούν. Ελπίζω να έρθει η λύτρωση για τους ανθρώπους αυτούς, να είναι ευτυχισμένοι.

Η δική σας εμπειρία;

Εχω στη φαρέτρα μου επιπλέον όπλα. Οπότε μπορώ να πω ότι ήταν διδακτική.

Τι σας κάνει να χαμογελάτε;

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, τα οποία δυστυχώς, λόγω δουλειάς και κορωνοϊού, τα έχω ξεχάσει. Παρ' όλα αυτά είμαι κάθε ημέρα στο κινητό και κοιτώ τις πτήσεις. Εγώ κάποια ημέρα θα το κάνω το ταξίδι! Ενα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου είναι οι φίλοι μου, που με κάνουν να γελάω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς.

Εχετε φίλους από παιδί;

Οι φίλοι μου είναι λίγοι και καλοί, είμαι σταθερή. Μου αρέσει πάρα πολύ να γνωρίζω κόσμο, είμαι κοινωνικός άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ να έχω πολλούς φίλους και να ανοίγομαι παντού. Οι πραγματικοί φίλοι μου, που ξέρουν ποιος άνθρωπος είμαι, είναι λίγοι.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο» (video)

Ειρήνη Φαναριώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού της - «Λύγισε» το Instagram

Γιώργος Αλκαίος: Η ανακοίνωση on camera που μας εξέπληξε ευχάριστα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved