Μιμή Ντενίση: Ο Τρίτσης ήταν ο έρωτας που μου έδωσε έμπνευση-Ο Φέρτης θεατρικό ήθος
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Ο Τρίτσης ήταν ο έρωτας που μου έδωσε έμπνευση-Ο Φέρτης θεατρικό ήθος

Αυτή την εποχή η Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», τη συνέχεια του «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Είναι δύσκολο να κάνεις συνεχώς τεστ και πρόβες με μάσκες. Βιώνουμε μια άλλη πράγματικότητα, που οφείλουμε να συνηθίσουμε. Στο θέατρο πάντως τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, γι' αυτό και δεν κόλλησε ποτέ κανείς.

Από την άλλη με λυπεί το γεγονός ότι συμβαίνει όλο αυτό και ορισμένοι δεν πιάνουν το μήνυμα της εποχής. Αναπολούν-τις παλιές εποχές της επίδειξης, χάνοντας την ουσία. Δεν έχει νόημα να ψάχνεις την ευτυχία σε πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως αξία.

Το μυαλό οφείλει να μας οδηγεί στην ουσία. Την αληθινή ανθρώπινη επαφή, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση του ενός για τον άλλον. Τα πράγματα άλλαξαν και δεν πρέπει να ξαναγυρίσουν ποτέ εκεί που τα αφήσαμε. Στις φίρμες, στο να δείξουμε το χρήμα μας, να είμαστε απαραιτήτως δέκα ημέρες το καλοκαίρι στη Μύκονο κι ας μην έχουμε να φάμε, να αγοράσουμε μια τσάντα των 10.000 ευρώ κι ας είναι ο μισθός μας 500. Αυτό ελπίζω να πέρασε ανεπιστρεπτί. Εγώ σε ένα πράγμα εμμένω, την παιδεία. Υπάρχει σοβαρή έλλειψη παιδείας. Οταν υπάρχει παιδεία, μπορεί να τα χάσεις όλα, μπορεί να καταστραφείς, έχεις τη δυνατότητα όμως να βρεις τον δρόμο σου και να κάνεις κάτι. Γι' αυτό αγαπώ τους Ελληνες της Διασποράς. Είχαν παιδεία, μόρφωση και ήξεραν τέχνες και τεχνικές. Ηταν εκείνοι που χάρισαν πολιτισμό στη σύγχρονη Ελλάδα. Ολοι οι μεγάλοι ευεργέτες ήταν άλλωστε Ελληνες της Διασποράς. Εδιναν τα χρήματα τους για την Ελλάδα, κάτι που δυστυχώς δεν κάνουν οι σημερινοί Ελληνες εξ Ελλάδος», σχολίασε.

Η Μιμή Ντενίση εκτός από μια φιλόξενη οικοδέσποινα, που ξέρει να περιποιείται τους καλεσμένους της, είναι μια ζεστή φίλη και ένας πολυπράγμων, καλόγουστος άνθρωπος με υπέροχο χιούμορ - μια πλευρά που τη γνωρίζουν μόνο οι δικοί της άνθρωποι. Η κουβέντα έκλεισε με τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της.

Άρχισε να μιλάει για τη μητέρα, τον πατέρα και την αδελφή της, όμως, της ζητήθηκε να βγει εκτός οικογενειακού πλαισίου. «Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου ήταν ο Αντώνης Τρίτσης. Ηταν ο έρωτας που μου έδωσε έμπνευση. Ο Φερτής μου δημιούργησε το θεατρικό μου ήθος, ο Βολανάκης ήταν ο σπουδαιότερος σκηνοθέτης που συνάντησα, ενώ η Ολυμπία Δουκάκη και η Βανέσα Ρεντγκρέιβ ήταν οι φίλες με μεταξύ μας διαφορά ηλικίας που με ώθησαν προς τις ακτιβιστικές μου ανησυχίες και με αγκάλιασαν με την αληθινή τους φιλία. Τέλος, ο διάσημος σεναριογράφος Μάρτιν Σέρμαν ήταν η μεγάλη μου έμπνευση για το γράψιμο. Σε όλους τους οφείλω πολλά», είπε στο Gala.

Διαβάστε επίσης:

Κατσαφάδου: Η αποκλήρωση από την οικογένειά της, η κατάθλιψη και η υιοθεσία ενός κοριτσιού! (video)

Δήμητρα Κατσαφάδου: Θα δώσει το σπίτι της για να γίνει γηροκομείο και θέλει να υιοθετήσει παιδί!

Αποκλειστικό: Την ώρα που ήταν στη σκηνή του J2US, της έσπαγαν το αυτοκίνητο για να την κλέψουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved