Σοφιανός: Η 10ετής απουσία από την TV, τα τρία παιδιά από τρεις γάμους και τα extreme πάθη του!
Showbiz

Σοφιανός: Η 10ετής απουσία από την TV, τα τρία παιδιά από τρεις γάμους και τα extreme πάθη του!

O Φίλιππος Σοφιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποχή του, για τουλάχιστον μία δεκαετία από την ελληνική τηλεόραση. Ο ίδιος είπε: «Έχω να παίξω στην ελληνική τηλεόραση 10 χρόνια. Η αποχή ήταν αναγκαστική, γιατί κατέβηκα στην Κύπρο για 7 ολόκληρα χρόνια».

Ο ίδιος συνέχισε: «Το τηλέφωνο αυτό το διάστημα χτύπησε και πήρα και εγώ τηλέφωνο φίλους. Ήταν όμως πολύ λίγες οι παραγωγές που έλεγα ‘θα ήθελα να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά’. Όταν γύρισα από την Κύπρο, ήταν πολύ λίγες οι σειρές που έλεγα ότι θα ήθελα να ήμουν εκεί. Τώρα ανθίζει η τηλεόραση και γίνονται πράγματα αξιοζήλευτα».

Ο Φίλιππος Σοφιανός εξήγησε: «Η μυθοπλασία στερέωσε την ιδιωτική τηλεόραση. Το ξέρω γιατί ήμουν πρωτεργάτης, το χρυσό παιδί της ιδιωτικής τηλεόρασης».

Επίσης μίλησε για την κατάσταση όπως είναι τώρα στον καλλιτεχνικό χώρο: «Η κρίση επηρέασε πολύ τη δουλειά μας και έγιναν εκπτώσεις παντού».

Συγχρόνως παραδέχτηκε: «Είπα πολλά όχι σε προτάσεις επειδή είχα την επιλογή, διάλεγα την ποιότητα».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω μίλησε για τις εποχές της μεγάλης δόξας του, αποκαλύπτοντας: «Υπήρξαν οι εποχές της αλαζονείας, της άκρατης σπατάλης αλλά ευτυχώς δεν έγιναν συνήθειες και μανίες».

Και συνέχισε όταν ρωτήθηκε για τυχόν πάθη στη ζωή του: «Τα πάθη μου ήταν εξτρίμ, είχα πάθος να πιλοτάρω και το έκανα, πέταξα μονοκινητήριο αεροπλανάκι».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος τόνισε: «Έχω τρία παιδιά από τους τρεις γάμους μου. Έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα».

Ο ίδιος τόνισε: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί, γιατί το επάγγελμα έχει πέσει σε βαθιά υποτίμηση».

Ο Φίλιππος Σοφιανός επίσης μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού που τιμά εδώ και 40 χρόνια: «Έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση».

Στο ενδεχόμενο ακόμα ενός γάμου, ο Φίλιππος Σοφιανός παραδέχτηκε: «Δεν μου πάει ο γάμος. Δεν έχει νόημα να παντρευτώ ξανά». Και συμπλήρωσε: «Το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία τουλάχιστον έως τα 4-5 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι απαραίτητο».

Όσο για το κίνημα #metoo, ο ίδιος είπε: «Η παράσταση Ολεάννα είναι η απάντηση και η θέση μου απέναντι στο κίνημα #metoo».

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Σοφιανός: Ένας περήφανος μπαμπάς! Ποζάρει με τον γιο του στην πρεμιέρα του

Το gossip-tv στην πρεμιέρα του Σοφιανού - Το δυνατό χειροκρότημα και οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί

Σοφιανός κατά Σερβετάλη: «Δεν ξέρω αν ο Άρης είναι του μεγέθους του Χορν» - Χαμός στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved