Τζούλια Νόβα: «Γεννάω από ώρα σε ώρα…» - Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το παιδικό δωμάτιο (Video)
Showbiz

Τζούλια Νόβα: «Γεννάω από ώρα σε ώρα…» - Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το παιδικό δωμάτιο (Video)

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day για το μωρό που έρχεται από στιγμή σε στιγμή, τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και το παιδικό δωμάτιο, που είναι έτοιμο!

Μάλιστα, ανέφερε: «Πρέπει να έχω πάρει 14 κιλά. Μια ζωή τρώω. Η αλήθεια είναι ότι γενικά το περιμένουμε. Σήμερα κλείνουμε 40 εβδομάδες αλλά νιώθω ότι θα καθυστερήσει μερικές ημέρες. Κάποιες μέρες με εβδομάδα πιστεύω τις έχω ακόμα. Είμαι της τελευταίας στιγμής, νομίζω ότι όταν μου σπάσουν τα νερά θα αρχίσω να μαζεύω τα πράγματα για το μαιευτήριο. Το βλέπω ο Μιχάλης τελευταία στιγμή να μαζεύει τη βαλίτσα.»!

Και πρόσθεσε: «Το δωμάτιο το έχουμε τελειώσει σχεδόν, θέλει μόνο κάποιες λεπτομέρειες… Λιγούρες έχω πάντα οπότε δε μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πάντα τις είχα και τις έχω ακόμα. Μόνη μου ανεβαίνω πάνω και ανοίγω τα ντουλάπια και μασουλάω. Στον ύπνο δεν έχω πρόβλημα μόνο στο να σηκωθώ είναι λίγο δύσκολο.»!

Η Τζούλια Νόβα υπογράμμισε: «Οι μαμάδες είναι πολύ πρόθυμες. Ειδικά η δική μου που με έχει μοναχοπαίδι και δεν έχουμε άλλο μωράκι στην οικογένεια. Θα δούμε πως θα μας βγει, μπορεί να θέλουμε με τον Μιχάλη να μείνουμε δυο μας με το μωρό. Τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα. Βοήθεια θα χρειαστούμε σίγουρα. Έχω λίγο άγχος γιατί αποφάσισα να γεννήσω χωρίς επισκληρίδειο για να δοκιμάσω τα όριά μου. Έχω ενημερώσει τον γιατρό ότι όσο και να πονάω να μη μου την κάνει Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω δει τίποτα, θα έρθουν όλα σιγά σιγά, δε θέλω να αγχωθώ»!

Δείτε τις δηλώσεις της παρακάτω στο Happy Day λίγο πριν γεννήσει!

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα:Το τρυφερό ποστ στο Instagram, ενώ μετράει αντίστροφα για τον τοκετό!

Τζούλια Νόβα: Τα «γαλλικά» του συζύγου της και οι λιγούρες λίγες μέρες πριν γεννήσει (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved