Εριέττα Μανούρη: «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει γνωστή η δουλειά σου και να δουλεύεις συνεχόμενα»
Showbiz

Εριέττα Μανούρη: «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει γνωστή η δουλειά σου και να δουλεύεις συνεχόμενα»

Την Εριέττα Μανούρη την απολαμβάνουμε απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του ΑLPHA «Σασμός».

Εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και δεν φοβάται να αναφερθεί ακόμα και στις σκοτεινές πλευρές της.

Ο «Σασμός» κάνει μεγάλη επιτυχία. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο: το κάστινγκ. Εχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα
τα γυρίσματα και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Μου αρέσει που πάει καλά, γιατί αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος σε ανταμείβει με την αγάπη του.

Τι αγαπάτε και τι σας δυσκολεύει στον ρόλο σας;

Σε αυτόν τον ρόλο μου αρέσει ο χαρακτήρας του κοριτσιού. Μου αρέσει ο δυναμισμός του. Ταυτίζομαι πολύ, γιατί κι εγώ αντιμετωπίζω τα πράγματα με δυναμισμό. Τώρα, θα μου πεις είναι ωραίο να κάνεις ένα ρόλο που είναι ίδιος με τον χαρακτήρα σου; Δεν έχω κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα, γιατί είναι ένα πολύ τραυματισμένο πλάσμα. Εχει αρκετές και μεγάλες ανοιχτές πληγές από το παρελθόν της. Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουν οι τηλεθεατές σε λίγο καιρό.

Συνηθίζετε να ψάχνετε δικαιολογίες για έναν κακό χαρακτήρα έργου;

Συμβαίνει σχεδόν πάντα. Εδώ πρέπει να σας πω ότι δεν υπάρχουν κακοί και καλοί ρόλοι. Αυτό προκύπτει από τα συμπεράσματα των θεατών. Πρέπει να ψάξεις τον χαρακτήρα που πρέπει να υποδυθείς. Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει διαφορετική συμπεριφορά λόγω των βιωμάτων του κι αυτό πρέπει να το δείξεις για να ταυτιστεί ο θεατής.

Έχετε σκεφτεί ποιος είναι ο παράγοντας που σας οδήγησε στην επιτυχία;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους τους καλλιτέχνες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει γνωστή η δουλειά σου και να δουλεύεις συνεχόμενα. Είναι κάτι που μας βασανίζει όλους από τον χώρο. Θεωρώ πως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αν μείνεις σε αυτό που σου έχει δοθεί, το ταλέντο, πιστεύω ότι οι πόρτες θα κλείσουν κάποια στιγμή, θεωρώ σημαντική τη δουλειά, γιατί είμαστε πολλοί σε αυτό το... χωριό και κάθε χρόνο βγαίνουν πολλοί και καλοί από τις σχολές.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο» (video)

Ειρήνη Φαναριώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού της - «Λύγισε» το Instagram

Γιώργος Αλκαίος: Η ανακοίνωση on camera που μας εξέπληξε ευχάριστα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved