Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες γιορτές με την κόρη της, Κατερίνα και τον Στέλιο Μανουσάκη (Video & Photos)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες γιορτές με την κόρη της, Κατερίνα και τον Στέλιο Μανουσάκη (Video & Photos)

Αυτές οι γιορτές είναι ξεχωριστές για την Μαρία Ηλιάκη αφού πριν λίγους μήνες έγινε μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Οι φετινές γιορτές βρίσκουν την Μαρία Ηλιάκη, μαμά. Μετά από μια πολύμηνη διαμονή στην Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα για να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση και το πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας αποφάσισε επέστρεψε στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή, όμως ήταν η κατάλληλη περίοδος για την επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι και... τόλμησε!

Η μικρή Κατερίνα έχει ξετρελάνει την Μαρία, η οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τις πρώτες εμπειρίες της ως μαμά.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την γέννα, η παρουσιάστρια είχε πει: «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτος, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δεν θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω».

Και είχε τονίσει: «Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου».

Η κόρη της είναι 7 μηνών και είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα!

Η Μαρία Ηλιάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και το σαλόνι του σπιτιού της στα τέλη Νοεμβρίου όταν ο αγαπημένος της είχε έρθει για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να τους δει και σίγουρα αυτές οι γιορτές θα μείνουν αξέχαστες τόσο της ίδιας όσο και του αγαπημένου της, Στέλιου…

Δείτε φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μανουσάκης: Από τη Ζυρίχη απευθείας στο πλατό του "Τι λες τώρα" - Άφωνη η Μαρία Ηλιάκη!

Καραβάτου – Ηλιάκη: Σοκαρισμένες άρχισαν να τσιρίζουν όταν είδαν φωτογραφία τους από το παρελθόν

Το δέντρο υπερπαραγωγή της Ηλιάκη - Τα στολίδια που ξετρέλαναν τους διαδικτυακούς της φίλους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved