Θανάσης Βισκαδουράκης: Βάφτισε το γιο του Ιερώνυμο προς τιμήν του αρχιεπισκόπου
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: Βάφτισε το γιο του Ιερώνυμο προς τιμήν του αρχιεπισκόπου

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη βάφτιση του γιου του και την απόφαση του να του δώσει το όνομα Ιερώνυμος προς τιμήν του αρχιεπισκόπου.

Έχεις βαφτίσει το γιο σου Ιερώνυμο, προς τιμήν του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, τον οποίο έχεις σαν πατέρα.

Ήταν ο πατέρας όλων των παιδιών στο ορφανοτροφείο, εκείνος που μας μεγάλωσε από το νηπιαγωγείο μέχρι την τρίτη λυκείου. Η εκκλησία ήταν η οικογένεια μου, το σπίτι μου, της οφείλω το ότι ζω. Αν δεν ήταν αυτοί να με μαζέψουν, να με μεγαλώσουν, τι θα είχα απογίνει; Το να δώσω λοιπόν στο γιο μου το όνομα του αρχιεπισκόπου ήταν ένα μικρό δώρο που δείχνει την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπό του. Ήταν η ευλογία του, η χάρη του, που με προστάτεψε τόσα χρόνια και μεγάλωσα.

Όταν τον ενημέρωσες για την πρόθεσή σου να δώσεις στο γιο σου το
όνομά του, πώς αντέδρασε;

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω κλάψει ποτέ, ούτε καν στην κηδεία του βιολογικού πατέρα μου. Στη βάφτιση του γιου μου, όμως, έκλαιγα για ώρα. Μόλις ακούστηκε το όνομα του μικρού, δεν σταμάτησα να κλαίω γιατί, κοιτάζοντας στα μάτια τον πατέρα μου (σ.σ. τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο), έβλεπα τη συγκίνησή του. Ήταν παρόντες δώδεκα-δεκατρείς πατέρες, η Χορωδία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την καθοδήγηση του Γεωργίου Δεμελή, ο σεβασμιότατος Αθηναγόρας, με τον οποίο μεγάλωσα στα μοναστήρια, ο σεβασμιότατος Συμεών και πολλοί φίλοι μου ιερείς. Όπως μου είπαν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η Αθηνά Μαξίμου, ο Άλκις Κούρκουλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης, για πρώτη φορά βίωσαν τόσο όμορφη θρησκευτική τελετή. Ήταν η πιο ωραία και συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Έκλαψα από χαρά για το γιο μου, που ήρθε στη ζωή μου και την ομόρφυνε και πλέον δεν φοβάμαι. Ονειρεύομαι, σκέφτομαι το μέλλον μου ακόμα καλύτερο. Ο ερχομός του με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παππά: «Ένιωσα άσχημα γιατί έχω γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους, ήταν σοκ για τον χώρο μας»!

Μαίρη Μηνά: Αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε με τον Μπισμπίκη και αποκάλυψε τον λόγο

Ευαγγελία Αραβανή: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που πολλοί είδαν και λίγοι κατάλαβαν - Δείτε τι άλλαξε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved