Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε την πιο in love ανάρτηση, αγκαλιά με την Ιωάννα Τούνη!
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε την πιο in love ανάρτηση, αγκαλιά με την Ιωάννα Τούνη!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να μην μπορούν να το κρύψουν ούτε λεπτό. 

Είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και από τότε που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο ευρύ κοινό, κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί, κάνουν τα ταξίδια τους και μοιράζονται μαζί μας σχετικά στιγμιότυπα.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αρκετά ενεργοί στα social media, καθώς καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους σκηνές από την ημέρα τους, καθώς και όμορφες εικόνες που ποστάρουν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια ακόμα από τις εξορμήσεις του στην άκρως χειμωνιάτικη Αράχωβα και πέρασαν φανταστικά.

Οι δυο τους μας ενημέρωσαν μέσα από το Instagram για την εκδρομή τους, δίνοντας μας λεπτομέρειες με μέρη που επέλεξαν να επισκεφθούν, καθώς και για το πως πέρασαν τις μέρες τους. Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που έχει δηλώσει τρελά ερωτευμένος με την Ιωάννα, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram σχετική φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Αράχωβα, με τους δυο τους να είναι αγκαλιά και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, με το πιο μεγάλο τους χαμόγελο.

Ο ίδιος έγραψε κάτω από το ποστ του: «Μερικές φορές στη ζωη χρειάζεσαι μόνο μια αγκαλιά. Όχι λόγια, όχι συμβουλές, απλά. Μια αγκαλιά για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα …..»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Στόλισε το σπίτι της και "έριξε" το Instagram!

Κατέρρευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Η ανάρτηση που τον συγκλόνισε

MadWalk 2021: Τα τρυφερά τετ α τετ Τούνη - Αλεξάνδρου και οι αποκλειστικές δηλώσεις της Αλεξανδράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved