Ιωάννα Τούνη: Στόλισε το σπίτι της και "έριξε" το Instagram!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Στόλισε το σπίτι της και "έριξε" το Instagram!

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο mood, αφού στόλισε το σπίτι της και οι followers της έπαθαν πλάκα με το πανύψηλο χιονισμένο δέντρο της. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, όπου ήταν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες διαγωνιζόμενες και καθημερινά προσπαθούσε να δείξει διαφορετικά στυλ και ντυσίματα. Η μόδα είναι κάτι που αγαπάει πολύ και πρωαγωνιστεί στη καθημερινότητά της, με την ίδια να κατέχει τη δική της επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, που ακούει στο όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πριν από λίγες ώρες και με την επιστροφή της στη συμπρωτεύουσα, το μόνο που ήθελε απεγνωσμένα να κάνει ήταν να στολίσει το σπίτι της, αφού με τις υπερβολικές υποχρεώσεις, δεν κατάφερε να το κάνει νωρίτερα. Η ίδια μας έδειξε σε σχετικά story στο Ιnstagram παρέα με τον διακοσμητή της, ό οποίος ήταν ο καλύτερος βοηθός σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη προσπάθεια.

Το σπίτι της Ιωάννας μεταμορφώθηκε με ένα υπέρογκο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της, αφού σύμφωνα με τον διακοσμητή της, Στέφανο, εκείνο είναι λίγο μικρότερο από το κεντρικό δέντρο στη πλατεία Αριστοτέλους. Η Ιωάννα Τούνη δηλώνει ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ για τις γιορτινές μέρες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Γιαννακόπουλος: «Όταν συνάντησα την Άννα Βίσση, δεν μπορεσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»

Καινούργιου: Με μια φαντασμαγορική τελετή «ξεκλείδωσε» τα Χριστούγεννα στον Μύλο της Θεσσαλονίκης

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη! Η ανάρτηση που ανησύχησε τους διαδικτυακούς φίλους της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved