Πάνος Γιαννακόπουλος: «Όταν συνάντησα την Άννα Βίσση, δεν μπορεσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»
Showbiz

Πάνος Γιαννακόπουλος: «Όταν συνάντησα την Άννα Βίσση, δεν μπορεσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος παρραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία εξομολογήθηκε για τις φιλίες του στην εγχώρια showbiz, αλλά και περίεργα πράγματα που του έχουν συμβεί πάνω στη δουλειά. 

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους, με κλικ τα οποία θεωρούνται αξιοζήλευτα και τον βοηθούν να διαγράψει μια ιδιαίτερη καριέρα στον χώρο. Μέχρι πρότινος μάλιστα, τον βλέπαμε κάθε Κυριακή στα live shows του Dacing with the stars, όπου ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους.

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία στο παρελθόν, αλλά η φωτογραφία ήταν εκείνη που τον κέρδισε και μέχρι και σήμερα είναι ο μεγάλος έρωτάς του. Ο Πάνος αποκάλυψε περίεργα περιστατικά που του έχουν συμβεί με celebrities, καθώς του έχει τύχει να σταματήσει ένα τρόλλεϊ την ώρα που έκανε φωτογράφιση και να έχουν κατέβει οι επιβάτες, για να παρακολουθήσουν.

Όπωσ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αυτός που με έχει κάνει να γελάδω περισσότερο είναι ο Τόνι Σφήνος, καθώς όπου πηγαίναμε για φωτογράφιση, τον κοίταζαν σαν αξιοθέατο... Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μια φορά μου είχε κάνει 25 με 30 κλήσεις και μόλις μιλήσαμε μου είπε: "Πού είσαι; Θέλω να πάω Σκιάθο, στη μαμά μου, σου χρωστάω λεφτά από τη φωτογράφιση, δεν θα φύγω, αν δεν σε πληρώσω"... Όταν είδα την Άννα Βίσση από κοντά για πρώτη φορά, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της... Όταν φωτογράφιζα τον Βαγγέλη Κακουριώτη, ένα ολόκληρο τρόλεϊ σταμάτησε και βγήκαν οι επιβάτες για να τον θαυμάσουν."

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: Με μια φαντασμαγορική τελετή «ξεκλείδωσε» τα Χριστούγεννα στον Μύλο της Θεσσαλονίκης

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη! Η ανάρτηση που ανησύχησε τους διαδικτυακούς φίλους της!

Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην αγαπημένης του Mad Clip τρεις μήνες μετά τον θάνατό του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved