Γιώργος Καραμίχος: «Η ευκολία δεν είναι του γούστου μου»
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: «Η ευκολία δεν είναι του γούστου μου»

Ο Γιώργος Καραμίχος για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς είναι η ζωή όταν δουλεύει σε ένα καθημερινό σίριαλ, για ποιο λάθος έχει μετανιώσει και αν στο μέλλον θα αποτραβιόταν για να ζήσει στην εξοχή.

Στην πραγματική ζωή είστε ένας αφοσιωμένος μπαμπάς. Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχετε κάνει για τα παιδιά σας και ποιο το μεγαλύτερο μάθημα που έχετε πάρει από αυτά;

«Γενικώς δεν μου αρέσει η λέξη "θυσία" όταν μιλάω για τα παιδιά μου. Οι γονείς που χρησιμοποιούν αυτή την πιπίλα ψεύδονται και απλώς φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ναι, κάποιες φορές κουράζεσαι και θέλεις να πάρεις μια ανάσα, αλλά ως ενήλικας έχεις αποφασίσει να φροντίζεις και να παρέχεις. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο, με τα δώρα του και με τα όριά του. Το μεγαλύτερο μάθημα είναι ότι σημασία έχει μόνο να αγαπάς, που λέει κι ο Ζουλάφσκι».

Πώς είναι η ζωή όταν δουλεύετε σε μια καθημερινή σειρά;

«Ξεχνάς ότι υπάρχεις! Αν δεν θέλεις απλώς να διεκπεραιώνεις φυσικά. Ζεις ως επί το πλείστον μόνο για τον ρόλο και το γύρισμα. Δέκα ώρες γύρισμα, συν 1-2 ώρες οδήγηση, διάβασμα για να αποστηθίσεις 20 σελίδες για την επομένη, μελέτη των σκηνών για να κάνεις ριψοκίνδυνες και ενδιαφέρουσες επιλογές και μετά διάβασμα των καινούριων επεισοδίων που έρχονται, 5 την εβδομάδα, συν κάποιες συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις. Κοινώς, σε ρυθμούς, είναι... στρατός ή μοναστήρι. Για μένα τουλάχιστον. Ξέρω και ανθρώπους που το κάνουν πιο εύκολα, αλλά η ευκολία δεν είναι του γούστου μου».

Ο «Ήλιος» θα πάει και για 3η σεζόν; Και αν ναι, θέλετε να συνεχίσετε;

«Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τέτοιες συζητήσεις. Όλα εν ευθέτω χρόνω».

Τα ωράρια του καθημερινού σάς επιτρέπουν να ασχοληθείτε με θέατρο ή με δουλειές στο εξωτερικό, όπως στο παρελθόν;

«Έχω κάνει ειδική συμφωνία φέτος με την παραγωγή, ώστε να μπορώ να ασχοληθώ και με υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Δουλεύω πιο εντατικά για τον "Ηλιο" όσο είμαι στην Ελλάδα, για να λείπω τα διαστήματα που χρειάζεται. Θα κάνω θέατρο την άνοιξη. Μια παράσταση που θα ξεκινήσει τέλη Μαρτίου από το Λος Άντζελες και μετά θα πάει Καναδά, πριν καταλήξει Ελλάδα τον Απρίλιο».

Για ποιο λάθος έχετε μετανιώσει;

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα! Όλα μαθήματα είναι. Αν είχα κάνει κάποια άλλη επιλογή στη ζωή μου, λιγότερο επώδυνη, μπορεί να μη... ζούσα τώρα. Είμαι ευτυχισμένος όπως είμαι».

Έχετε μιλήσει με πολλή αγάπη για την αγροτική ζωή αλλά και για τις δυσκολίες της όταν ήσασταν παιδί... Θα αποτραβιόσασταν ποτέ στην εξοχή;

«Ναι! Στο πίσω μέρος του μυαλού μου με βλέπω σε κάποια χρόνια να ζω σε ένα μέρος πιο κοντά στη φύση, με καθημερινή ενασχόληση με ζώα και φυτά. Και πού και πού να ταξιδεύω για μια μικρή δουλειά ή για να δω αγαπημένα μου πρόσωπα και πόλεις», είπε στο Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραμίχος: Η αδυναμία στα παιδιά του, η ζωή στην Ελλάδα και η... μύγα που τον κυνηγούσε!

The 2night show: Καραμίχος και Παπαγεωργίου ανοίγουν την καρδιά τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γιώργος Καραμίχος: Αποκάλυψε τον λόγο που τον έχουν φτύσει στον δρόμο και μας άφησε άφωνους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved