Σπύρος Σπαντίδας: «Έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου»
Showbiz

Σπύρος Σπαντίδας: «Έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου»

Ο Σπύρος Σπαντίδας μετράει πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι και έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ο ηθοποιός μίλησε για όσα γεμίζουν την ψυχή του, για το αν έχει ψυχαναγκασμούς και για το αν έχει κουραστεί να τον ρωτάνε πότε θα παντρευτεί και θα κάνει παιδί.

-Τι γεμίζει τη ζωή και την ψυχή σας;

Κάνω πολλά πράγματα. Έχω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούμαι αρκετά, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, πηγαίνω συχνά στο γήπεδο καθώς είμαι ολυμπιακός και αγαπάω πάρα πολύ τα ταξίδια, τα οποία κάνω πάρα πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο, ο κορονοϊός με τσάκισε σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ήρεμος, είμαι καλά, είμαι ευτυχισμένος. Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι ευτυχισμένος.

-Έχετε ψυχαναγκασμούς;

Έχω πολλούς ψυχαναγκασμούς. Καταρχάς, οι κάλτσες στο συρτάρι πηγαίνουν ανά χρώμα, τα πιρούνια θα είναι ίσια και το ένα μέσα στο άλλο, διότι αν δεν είναι, δεν μπορώ να πάω για ύπνο. Εννοείται πως δεν μείνει τίποτα άπλυτο στον νεροχύτη ό,τι ώρα κι αν είναι. Για να ξαπλώσω, η κουζίνα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν μπορώ καθόλου να λειτουργήσω αλλιώς.

-Έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας;

Βεβαίως έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου και είναι το εντελώς αντίθετο από εμένα. Πετάει τα κουτάλια και τα ποτήρια, τα πιάτα είναι πάντα άπλυτα, το δωμάτιο είναι μέσα στον χαμό.

-Κουραστήκατε να σας ρωτάνε αν θα παντρευτείτε και αν θα κάνετε παιδί;

Όχι δεν κουράστηκα, αλλά κάθε πράγμα αν είναι να έρθει, θα έρθει. Παίζουν ρόλο οι επιλογές, οι συγκυρίες και πολλά άλλα. Το α και ω σε μια σχέση είναι να είσαι καλά και να συμβιώνεις ωραία, πράγμα που το έχω αυτή τη στιγμή. Να παντρευτώ δεν υπάρχει λόγος, μιας και ζούμε τόσα χρόνια μαζί, οπότε σαν παντρεμένοι είμαστε. Όσον αφορά το παιδί, δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να κάνουμε παιδιά, παρόλο που θα ήμουν εξαιρετικός πατέρας και λατρεύω τα παιδιά, αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ υπεύθυνος, ίσως γι’ αυτό να το αποφεύγω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλω, αλλά δεν αποτελεί και προτεραιότητά μου. Είμαι καλά όπως είμαι.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Σπαντίδας για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: Καλώς βρίσκονται εκεί που βρίσκονται αλλά στεναχωριέμαι γι' αυτούς

Χρήστος Ζώτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor! (video)

Survivor: Αυτά είναι τα 12 ονόματα που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved