Showbiz

Χρήστος Ζώτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor! (video)

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Ζώτος που γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή του στο J2US σε προηγούμενη σεζόν, δείχνει να ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο. 

Ο τραγουδιστής ο οποίος έκανε παλιότερα ντουέτο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα ότι έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για συμμετοχή του στο φετινό Survivor.

Όπως είπε, ακόμα και αν έχει κλείσει για να φύγει, δεν μπορεί να μιλήσει γι' αυτό, όμως τόνισε ότι θέλει πολύ να βρεθεί σε τέτοιες εξωπραγματικές συνθήκες ενώ τόνισε πως από τους γονείς του, η μητέρα του, ως παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα δεν θέλει να τον δει εκεί να περνάει δύσκολα, σε αντίθεση με τον πατέρα του ο οποίος θα ήθελε να τον δει να αγωνίζεται σκληρά μέσα στη ζούγκλα.

Ο τραγουδιστής επίσης τόνισε πως στα αγωνίσματα δεν θα έχει πολλά προβλήματα αφού γυμνάζεται καθημερινά και ασχολείται πολύ με τη φυσική του κατάσταση, όμως εκείνο που φοβάται, είναι πως δεν θα αντέξει την πολλή πείνα καθώς τρώει πολύ.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο Χρήστος Ζώτος για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ποια είναι η σύντροφος του Πύρρου Δήμα; Ο πρωταθλητισμός και το Survivor

Παπαργυρόπουλος - Θεοδώρου: Η φιλία τους ξεκίνησε από το Survivor και... επιβιώνει! (photos)

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η επική αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το Survivor (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved