Θετική στον κορονοϊό η Κατερίνα Παπακωστοπούλου
Showbiz

Θετική στον κορονοϊό η Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως είναι θετική και πως έχει όλα τα συμπτώματα του Covid ενώ όπως έγραψε κόλλησε τον ιό από την κόρη της, δυο μόλις ημέρες πριν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Σας έχασα και με χάσατε γιατί δυστυχώς δύο ημέρες πριν την γ’ δόση και στο όριο της λήξης του 6μηνου μου από τον πλήρη εμβολιασμό μου, κόλλησα από την κόρη μου που το περνάει πολύ ελαφριά! Εγώ έχω όλα τα συμπτώματα που ξέρετε. Δέκατα, μυαλγία, συνάχι και πονόλαιμο και είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Θυμίζουμε πως η όμορφη δημοσιογράφος τον περασμένο Ιούνιο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της μέσα σε μια παραμυθένια τελετή. Ο γάμος έγινε στο Prive Club της Γλυφάδας παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο πολύ κομψό νυφικό της το οποίο είχε συνδυάσει με χρυσά πέδιλα και πολύ ωραίο μακιγιάζ και μαλλιά ενώ και ο γαμπρός ήταν άκρως γοητευτικός μέσα στο σμόκιν του.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Της ευχήθηκαν on air στο δελτίο του Star για τον γάμο της!

Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και παντρεύτηκαν χωρίς να το πάρει είδηση κανείς! Οι πρώτες φωτό του γάμου!

Ράδιο Αρβύλα: Το επικό τρολάρισμα στην Παπακωστοπούλου για τη στιλιστική της επιλογή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved